yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

Har sparat

Kategori: Allmänt

600 på ett år på att utnyttjafacket..bytte hemförsäkringen till OK istället för Folksam..konstigt egentligen nu när jag tänker efter...jag ringde Folksam för att byta bort halvårsinbetalningen mot månadsbetalning..då frågade ju HON om jag ville byta...de samarbetar nog..sen ringde jag FAcket då jag nte hittade inbetalnigskortet...då har det börjat nån ny Nisse på Thorsmans så de har misast mig..tack för detliksom..kul o betala 2 månader i december då...men så ringde hon från Folksam/OK upp o sa du är ju med i Metall..Ja..vill du ha gruppliv? Jag har precis knappat in på datorn o betalat den..ah sa hon..för om du tar den o samtidigt byter till Metalls hemförskäkring blir det billigare..Så jag tror det blev bra. Samtidigt som jag har tagit bort Tele 2 som förval..har Telia istället..jag får ju iallafall betal fastaavgiften dit. Jag tror inte det lönar sig så mycket att byta operatörer.Har hellre 1 räkning för telefonen då ser mna mer översiktigt vad det ksotar när det är på en räkning bara.

Laddar för avstämningsmötet, är nervös så jag är kräkfärdig...men det löser sig säkert..

C yaaaa..

I korta drag, mötet gick bra, över förväntan..någon har pratat med "subban" För idag var hon mycket bättre. Var inte hel fel att ha Johnny från facket med, han ställde de där smarta frågorna som jag förmodligen kommit på flera timmar efteråt hemma, bra kille det där.

Eftermiddagen gick åt att ta sig hem från stan, mötte bekanta o grannar hela vägen...mötet var slut 14...var hemma 15...tar högst 20 minuter i vanliga fall att gå hem..men jag är sååå trevlig att prata med juh...

Har storhandlat på EM möbler..30 kronor lite drygt...och fick 2 fina filtar med mig hem...äntligen är Presentkortet slut...av bara farten stannde vi till på Rusta o råkade få med oss en matta...så nu är vardagsrummet färdigt....kanske i morgon då nya mattan är pålagd.

Mat har vi ätit..uppstekt potatis, bacon och ägg..lägger baconet på plåt o kör i 220 grader i ugnen...kommer aldrig mer steka bacon..

Nu är det RoomSrevice lr nåt annat....är lite trött o sliten var vakne mellan halv te o fyra i morse..ingen höjdare direkt.

C yaa...