yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

Måndag Sista Juni....

Kategori: Allmänt

och var är sommaren om ja får fråga...jag vaknade iallafall dunderförkyld i morse, började lite smått igår kväll..så det är kanske förklaringen till min trötthet som var i veckan..hoppas det iaf..känner mig inte lika trött idag som de andra dagarna märkligt nog..

Ja i stundens NU är maken på Af, undrar just hur det går...av hela mitt hjärta hoppas jag det går bra..känner att nu räcker det med bakslag för ett tag liksom..men vad mer kan man förvänta sig när hela familjen heter Brandt..

Ska ladda perculatorn så det bara är att trycka på knappen när han kommer hem, nån som missat att jag är coffieholic lr...

C yaaa..

Söndag 29 Juni Många Söndagar

Kategori: Allmänt

tycker jag att det är ibland i veckorna..men det är oftast bara en...sov relativt länge idag, hade ställt mobilen på tio men var jättetrött då så jag satte på tv:n o små slumrade ett tag till.

Gick upp och satte på kaffe o läste gårdagens Aftonbladet. En kompis från Västerås ringde o pratade med Kari, skitkul..vi har känt honom i hur många år som helst...sen han var 16, vi är lika gamla/unga han o jag..han fyllde 40 i maj så han är äldre...*ler* Men det är kul att man fortfarnade har kontakt, lite sämre med att träffas, fast han var här och hälsade på i år iallafall för han hade ett jobb i Nyköping. Ska försöka ta oss till Västerås/Skultuna i sommar..

C yaaa..

Lördag 28 Juni Mc Utställning

Kategori: Allmänt

har vi varit på hela dagen..jättetrevligt..en grov uppskattning är 4000 personer, ska bli spännade och höra när de räknat ihop insläppen. Träffade mycket folk som man blev ståendes och pratade med..väldans kul..en del personer träffar man ju bara i såna sammanhang. Höll ihop med Ola&Sara nästan hela tiden..blev en riktigt bra dag det här..


Ett litet urval av det som fanns att se..har inte orkat ordna korten o namnge dom så de blev lite hipp som happ...
Men här finns proffsig information.. http://www.ironhorsemcshow.com

Sonen är fortfarande dålig, trött och orkeslös..men de säger att han får vänta tills peniciilinkuren är avslutad o se hur han mår då..undrar just om det blir nåt mer sommarjobbande för honom? Är nästa vecka kvar..så jävla typiskt om det inte går..inte får han sjukanmäla sig heller...jo det har han ju gjort men han får ingen sjuklön...så det blir inte många kronor för honom...men men man kan inte rå för att man åker på Borelia precis...hälsan före allt..

Ida är i Finland, det fanns en dator i huset..blev något förvånad när hon loggade in på msn förut..men det är ju bra då kan hon hålla sig lite uppdaterad med de här hemma.

Här har vi ätit Tacco ikväll, smakade gott..känner mig helt slut i kroppen efter att ha varit ute hela dan i hamnen..man tänker inte på att solen tar även där och idag har det blåst en del o de är ju lömskt då märker man inte heller att solen tar..Nu ska jag nog sätta på lite kaffe o kolla på tv..

C yaa...