yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

Lördag 29 Mars Sommartider hej hej sommartider...

Kategori: Allmänt

som vanligt kommer jag ihåg nu INNAN att man ska ställa om klockan i natt..men likt förbannat så i morgon när jag vaknar kl 10 TROR JAG så är klockan elva..irriterande för då har halva dan gått..som om det nu gör det..för så blev det idag. Ida var ju inte hemma igår så där behövde jag inte vänta på att hon skulle komma hem, sonen var på drift..MEN det skulle NOG bli en tidigt kväll, frågade om han menade med tidig kväll är 03 istället för 05? Fick nog inget direkt svar på det..Han sms:ade att de kanske skulle på fest här i området, i huset mittemot..bra, nära hem sen då..sms.ade honom om att ni vet att de har ganska låg tolerans i det huset efter några veckors intensivt festande och bråkande...ah spelar roll om polisen kommer sa sonen..nä visserligen inte, om man inte gjort nåt, men det är aldrig bra med minderåriga i lägenhet där det finns alkohol..okej sa han..Men han kom väl hem tidigt..halv två tror jag klockan var. Somnade sen men vaknade vid halv fyra, då var det nån kompis till ahn som var irriterad o ville att Anton skulle komma ut o göra upp..sen hade samma kompis skickat sms till en annan kille så han ringde Anton så de åkte ut o kollade vart han var och vad han sysslade med, för det är inte riktigt hans stil o bete sig så..men de hittade inte honom. Hade lite svårt att komma till ro efter det så jag slog på tv:n o tittade ett tag o blev lite trött..Vaknade till vid 8 och 9..sen nästa gång 11...det hade jag inte trott..men det var skönt att känna sig utvilad.

Gjorde ingenting igår eftermiddag mer än avslutade tvättstugan..J var här och betalade verkstadshyran...kul o få höra lite om hans jobb i Norge. Brodern Z var här dan innan o betalade.

Nä nu ska jag värma maten från igår..

C yaaa..

Fredag 28 MarsTvättstugan

Kategori: Allmänt

jag läste om bloggandet, att man ska skriva i kronologisk ordning, vän av ordning som jag brukar vara trotsar jag det...när jag själv läser en blogg vill jag inte läsa den baklänges, vill börja från morgonen, inte kvällen..men nu är ju det här första inlägget idag och således rätt...nästa skulle jag då skriva ovanför...nähäni..den gubben går inte..jag tänker skriva som man gör i bokform, fyller på underifrån...hur skulle det se ut om man skulle försöka kränga in stycken ovanför hela tiden i en pappersdagbok??

Tvättstugan då...så här sitter jag tidigt. Med krage och värktabletter på och i mig! Har kört 2 maskiner o slängt in i torktumlaren samt hängt upp resten. Nu är det nog bara handdukar och sängkläder kvar, tummelgrejer..sen när det väl är tvättat och torkat är det ingen brådska, kan ligga nån dag i IKEA kassarna. Så är livet när man inte är 100% skadefri. Men jag tror inte någon i familjen lider av att ta sina underkläder från en IKEA kasse istället från en byrålåda..vad är skillnaden?

Har fixat med medlemsuppgifter till Svenskt Näringsliv på morgonen, var relativt lätt..efter att ha loggat in fanns ju alla uppgifter där redan, bara att fylla på för detta år.

Några planer för idag finns inte iochmed tvättstugan, finns liksom inte utrymme för nåt mer en sån dag. Fredag är det ju, kanske farsan vill äta nåt skojsigt..typ pizza...det vore ju bra så jag slipper fixa mat en tvättstugedag! Ska nog ringa under dan o så ett frö till det.

Nästa vecka börjar skolan igen..så fort tiden har gått.Ida opererade foten
den 17 mars, var hemma från skolan den veckan och nu är det påsklov.

Ska bli skönt nästa vecka med rutiner igen, jäkla skit att jag inte kan träna, förkylning...ont i halsen. Men förhoppningsvis har det gått över tills måndag.
Jag ska ju skjutsa Ida till skolan så då tänkte jag att vi kan ju åka och träna direkt, eftersom man ändå är vaken och uppe. Skönt att ha det gjort tidigt på dan så behöver man inte tänka mer på det sen. Så orkar man faktsikt mer av att ha tränat.

Angående bloggandet också ja...så läste jag att det skulle vara korta inlägg...hm..det passar inte mig riktigt...en kompis sambo sa en gång att Cattis skulle nog kunna prata en telefonsvarare full...det tror jag med..har så svårt att fatta mig kort eller avsluta ett samtal.

Jo en sak har jag inplanerad att göra, ska åka till Odal och titta på en dammsugare. Farsan sa igår att jag kunde åka och kolla där så skulle han betala den, som en slags löneförmån att jag fixar med hans papper o ringer o donar åt honom ibland..rätt så ofta..schysst!!

Nej en sväng mer till tvättstugen igen då..jag hör från sovrummet hur det snarkas..vad skönt..jag sa igår kväll att jag bokat tvättstugan idag..vad bra blev svaret...ingen fråga vilket pass och ska jag hjälpa till...nej då..så blir det ju nån dag till och fundera på hur tvättmaskinen kan lyftas nån cm o benet skruvas dit igen.

C yaa...

Torsdag 27 MarsSnabba Cash

Kategori: Allmänt

köpte jag igår, gjorde ett riktigt klipp..stod med pocket versionen som kostade 69:-, så såg jag att den fanns inbunden på rean för 79:-,  alltid roligare att ha en hård bok..tänkte va fan 10 kronor hit eller dit..så till kassan o betala. 39,50...va? halva reapriset..men då blev det ju genast roligare o köpa den inbundna, när jag först tänkte va fan då tio kronor mer eller mindre...och så blev den hälften så dyr som jag trott..sånt gillar jag.

Idag är det vilodag, mår inte så bra. Förkylningen slår sitt bo i mig..men ska ta bilen ner till Norrköping och handla, det ekar tomt i skåpen. Det är en lagom aktvitet både för förkylning och nacken. När vi kommer hem får Anton bära upp kassarna, barnarbete är förbjudet jag vet..
Märker att när jag blir förkyld får jag mer ont i nacken. Nysa och hosta är rena rama döden för bröstbenet. Samt att käkarna blir så där skumma, orkeslösa..orkar knappt prata..

Men man ska fan inte klaga..såg på Go Kväll igår om en kvinna som krockade på Autobahn, hon bröt nog varenda ben i kroppen och låg o koma o fick hjärnskador..MEN..hon levde..men fick lära sig allt igen..Minnet är konstigt för henne, Hon sa att hon såg papper från banken med hennes namn på banklån..vad är det? Hon fick gå till banken och fråga. Nu hade hon en god man som hjälpte henne och lärde henne hur det fungerar. Hon upprepade hela tiden..Vi lever här och nu..vi kan om vi vill...jag sitter ju här..

C yaa..

20.30
Ja det blev en shoppingrunda till Norrköping..attans vad jobbigt, jag sitter vid Idas dator o en del av hennes tangenter fastnar..ö är värst..
Köpte inte så mycket mat utan mer dusch grejer o rengöringssaker. Plus basvaror, allt var slut..men nu är det påfyllt i skåpen igen.
Bokade tvättstugan från kl 07.00  morgon bitti, bokade 2 pass så jag inte behöver stressa. För tvättstugan är INTE bra för mig. Men ibland har man inga val..nu är det inte mycket som ska hängas utan mycket tummeltvätt..lr förresten..ganska mycket hänga är det nog...men det finns en pall i torkrummet som jag står på..då blir det inte riktigt lika högt att sträcka armarna. Man måste ha lite småknep för att få vardagsbestyren gjorda.
Var ut till farsan och gjorde firmapapprena för månadsskiftet och hans privata papper. Fikade och pratade lite.
Nä nu ska jag lägga mig i soffan o pallra upp med kuddarna så jag kan läsa.

C yaa..