yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

Lördag 31 Maj Jag borde vara ute

Kategori: Allmänt

idag när det är så fint väder...men jag sov länge..hade satt klockan på nio men när den larmade så sa kroppen ett bestämt nej...fortsätt sova  och jag sa inte emot. Så jag gick inte upp förräns halv elva. Utan dåligt samvete och ingen ångest.Klockan står så fint bakom gardinen och stressar mig inte. Tack Ulle!!

Ida kom hem halv ett ungefär, Anton en timma senare. Lugna och städade. Som Anton sa när jag i vanlig ordning förmande om att ta det lugnt och inte ställa till med nåt..jag är ju inte direkt ett barn längre..nej så är det ju..han sköter sig faktiskt. Jag har hakat mig fast i de gånger han kommit hem lr blivit avlämpad hemma skitfull...Kanske dags att klippa navelsträngen..Inse att han börjar bli vuxen..mammas lilla..

Nähä ska in i duschen och se hur håret ser ut efter att jag sköljt det och ska fixa till det, fast det är fördelen med att ha sån frisyr som jag brukar ha, inte så där tillrättalagt att varje håstrå ska ligga perfekt...min frisyr är så långt ifrån det som det bara går...tvätta, torka i med nåt klet o rufsa till...thats it...måste fixa naglarna med, målade ju dom i fredags inför festen, nu börjar de flagna så det ska åtgärdas...såg att en av deltagarna på Albin hade gjort sina naglar..alltså gjort...mina ser ut som hennes fast naturligt...det är faktiskt en sak jag är stolt över på min kropp..mina naglar..fingrarna ser ut som krokiga häxhänder, men naglarna är starka o har snygg form..Ska kolla på Åhléns om det finns mallar så man kan göra nåt lite roligare än bara måla dom. GUD så tjejigt..inte riktigt jag men..

C yaaaa..22.33

Ute har jag varit...så det räcker och blir över. Var ner på stan och köpte slingmedel, hittade inget nagelgrejs...får dugamed vanligt nagellack, har en skitsnygg orange...fint när man börjar bli solbränd. Efter stan åkte vi ut till stugan och satt i solen o bara njöt, fick kaffe serverat..lyx..sen åkte vi hem och nu skäms jag...lagade ingen mat i dag...Ida skulle äta pizza med tjejerna o Anton var på Minninge så jag antog att han fixade matfrågan själv...så Kari o jag hamnade på Vipsgrillen och åt en grillad med mos och räksallad..

La mig i baden baden när vi kom hem med min bok, EL Choko, den tar tamigfan aldrig slut...läste lite till och från, slumrade en stund också tror jag..skönt..men vid halv sju började jag känna mig stressad av att inte ha betalat räkningarna..så då gick jag in och gjorde det..är ju bra om man gör det i rätt månad iallafall..ser illa ut o göra det 1 juni..

Drog i slingmedlet, blev väl så där...lyckades på nåt sätt få i mer på vänster sida...men det blev rätt schysst när jag hade i kletet o spretade ut det.. 

Ida sover hos Steffi i natt, så en mindre här hemma..Anton är hos Rille, men han kommer hem och sover iallafall. Min kusin från Billingsfors ringde förut idag, han laddar inför SRF, han åker på tisdag redan, tror det börjar på torsdag. Han är en riktig veteran, han har varit alla år sen starten..rätt schysst..40 årig hårdrockare..

Ska kolla runt i bloggar och tidningar lite.

C yaaa..

Fredag 30 Maj Är Det Någon Som Saknat

Kategori: Allmänt

mig här några dagar? Skulle inte tro det. Jag tror jag skriver bloggen för min skull...dagen idag...jag kan/orkar inte göra en sammanfattning sen tisdagen...det har rullat på rejält bara kan man säga..positivt dock...
Gick upp som vanligt...och här blev det ironi..jag följde en blogg förut enbart för att nån gång få läsa att denna kvinna iallafall gjorde nåt som lät roligt..men icke...samma sak vareviga dag...rutiner är inte fel..men det spelade liksom ingen roll om man läste en blogg från mars 08 eller februari 06 det ser likadant ut...till slut blev jag frustrerad av att läsa så jag tog bort den från mina favoriter...man väljer ju själv som tur är vilka bloggar man läser..ingen tvingar en.

Men till mig då..gick upp i morse, gjorde mig iordning lite bara, skjutsade Ida till skolan, åkte och tränade..skönt.blev 3 gånger den här veckan..måste bli av med lullet på magen...jag ser ju att musklerna finns där men det är lite för mycket löst ovanpå...nåt träningsfreak sa att alla har 6-pack nånstnas där under...

Sen hem och klädde på mig "gåpåstan" kläder...ville inte komma ner på stan i urtvättade blåa joggingbrallor med taskig passform o oranga Foppatofflor....men till FriskKällan går det bra..hm..

Hade ju tid för klippning kl 10.45..jag hade tänkt mig en typ Marie Fredriksson klippning, börjar tröttna på mitt "långa" hår...men Lotta övertalade mig..så vi gjorde en kompromiss...längden kvar på sidorna bak o lite kortare i nackken precis..och så klippte hon runt örenen.och kort på huvudet...när Anton kom hem ikväll sa han..ah schysst har du skaffat hockefrilla..vet inte om han menade att det var schysst så som att det var bra lr om det var lite ironiskt..
Ska nog köpa slingmedel i helgen o dra i lite..

Träffade Ida lite snabbt på stan o gav henne sista kaffeslatten och pengar..sen sms:ade jag vännen Sara, hade lite abstinens av henne, så det passade så bra att jag följde henne och köpte hennes lunch...blev lite full i skratt för jag var på frissan precis mittemot hennes jobb, sen gick jag ner mot Storgatan o tog ut pengar, in på Mc o köpte kaffe o bulle för endast 18 kronor och satte mig på en bänk på stan o fikade...va fan en kaffe kostar ju nästan 20 spänn på ett fik ju...sen träffade jag Ida på Torget o sen gick jag tillbaka till Storgatan o träffade Sara sen gick vi gatan ned o sen gatan upp o till slut var jag tillbaka på samma ställe som jag kom ut på från början vid frissan..snurrigt..

La mig på soffan en sväng o somnade så skönt..vaknade kl 17 när farsan ringde..var nog bra att ha ringde...vete sjutton när vi hade fått mat annars ikväll..

Nu ska jag kolla runt lite i bloggar o tidningar...

C yaa..

Tisdag 27 Maj Joråsåattevahettere

Kategori: Allmänt

nog är det så alltid...svärmor fyller 69 år idag, Hipp hipp hurra...var ut en sväng till stugan och gratulerade henne. Annars har det inte hänt så mycket idag, mest en massa små saker...städade badrummet ordentligt i morse...behöver inte gå in på detaljer men om man säger som så att när jag städat klart behövde jag bara ställa mig i duschen...ibland kan man känna sig som ett barn när man får spola o duscha vatten överallt...

Har tagit ledigt från Albin i morgon, ska på Information om försäkringar från facket, en hel dag på en kursgård strax utanför Nyköping. Är för långtidssjukskrivna och föräldralediga. Det sak bli intressant.

Nä nu ska jag göra mig iordning för kvällen, attans också..hade tänkt byta sängkläder idag...nåja en natt mer gör ingen skillnad, men det är så himla skönt att lägga sig första kvällen med rena sängkläder..ja inte för att de hinner bli smutsiga men just känslan...skulle vilja bo så man har balkong lr altan med utgång från sovrummet så man kan hänga ut täcken en stund på morgonen..kan bli så nångång i framtiden..

Blev en kortfattad blogg idag...den som