yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

Sorry folks

Kategori: Allmänt

sorry, dåligt med uppdateringar här...en bidragande orsak är Idas höftoperation..har agerat sjuksköterska hela helgen..hon har varit och är fortfarande megadålig..och då är det en tålig Ida vi pratar om..så när hon gnäller är det befogat..
Har teletid med läkaren som opererade henne kl 15.20 idag, ska även fråga om andra värktabletter. Måste ju finnas några andra som hon kan få.
En annan orsak att jag inte uppdaterat bloggen är virus..inte i mig utan i datorn..så nu sitter jag med Idas dator med stränga förmaningar om vilka sidor jag får vara på..nu är det nog så att viruset som är i datorn inte är mitt fel...jag skyller ifrån mig..det är makens fel..partypoker.com..typ...
Nu har ni iallafall fått en liten rapport..

C yaa..17.50
Så då har jag pratat med läkaren som opererade Ida, det var inte så konstigt att hon har så skitaont inte...säg nåt som går som det ska i den här familjen..det hade börjat med att han skulle gå in i det gamla ärret..gick så där sa han, hade växt över jättemycket så de fick mejsla och hyvla..hua..sen satt skruven som berget...så de fick öppna på ett ställe till för att komma åt..DÅ går instrumentet sönder...hela godset sa han...så då blev det improvisernade o bök...så hon har mer ont än hon skulle ha haft..men sa han det är inget som sprack lr gick sönder i höften...hade väl bara fattats det också..så när jag sa att hon har så ont sa han de kommer hon nog ha en vecka..men kommer inte vara smärtfri efter den veckan heller..så nu fick hon diklofenak? utskrivet som hon ska ta tillsammans med de andra värktabletterna..men han sa även att det absolut värsta borde klinga av som typ i morgon, annars får man börja funder sa han varför de inte gör det..infektion..hm..tänkte just hon tycker de är skitvarmt inne så hon vill ha fönstret öppet o fläkten i taket på...tog tempen men hon hade 37,1 men då äter hon ju alvedon hela tiden..så får väl kolla i morron bitti innan hon tar nån tablett, just ja..ärren..nu är det 2 stycken..det ena med 3 stygn o det andra med 5...som ska tas bort ungeför den 10  oktober..nästa fredag..ska ringa distriktan i morron o beställa tid..

C yaa..

Ännu senare blogg

Kategori: Allmänt

att skriva blogg...var uppe som vanligt i morse, la mig i soffan o kollade på tv..sen duschade jag o gjorde mig iordning för jag skulle ju få fikabesök av ALC idag vid tolvsnåret. Kari åkte iväg o hjälpte Jojje att handla och så fick han bensinpengar för Sthlm resan i tisdags.

Följde ALC ner på stan och bytte Idas skor vi köpte igår..hon glömde prova båda skorna, så naturligtvis passade inte den andra..skiljer så mycket i längd på fötterna..hm...

Sen hem o kastade på köttet till Stifadon, sen hämta Ida o åka och handla godis o lite annat smått o gott som hon ska ha i morgon efter operationen.

Skulle starta datorn...DÅ var det megavirus....trojaner o download o ja vet inte va...men efter mycket trixande så fick jag iaf igång internet så jag kunde hämta senaste uppdateringen på avg...tänkte de är väl bäst att ha den senaste innan man kör virusprogrammet..Men nu är allt borta o det fungerar som det ska igen..

Farsan kom förbi på en bit mat o fick en matlåda med sig. Drack lite kaffe och pratade en stund.

Nu ska Ida och jag åka och köpa nån tidning som hon kan läsa ifall det drar ut på tiden i morgon.

Kort o ointressant blogg idag..

C yaa.

Sen blogg

Kategori: Allmänt

idag...men jag var övertygad om att jag skrev nåt i morse..men uppenbarligen inte..gårdagen gick hur bra som helst..blev tatuerad..Brandt står det snyggt och prydligt på överarmen ifall jag skulle tappa bort mig vet jag iaf vad jag heter...

Finns några mer bilder i galleriet..bokade en ny tid..var ju så länge sen jag tatuerade mig..men nu är det 6 stycken till antalet...28 april 2009...snacka om att han är bokad..kul..

Dagen för övrigt..den har bara flygit iväg utan att jag fått nåt vettigt gjort..låg och drog mig ganska länge på förmiddagen..gick upp och hann lagom få på mig kläder när svärisarna kom..lagom till elva kaffet..
Tog en promenad efter det, kom hem och åkte och handlade, hem med varorna och till Hemköp för att hämta det nya överkastet..tänkte mig för faktiskt när vi var på stan, hämtade inte ut det då..förstod ju att det var ganska stort o tungt..och det var bra tänkt det.hämtade upp Ida efter det..sen hem och lagade mat..och DÅ...strömavbrott...men så jävla typiskt då..potatisen var inte helt klar men den blev kokt på eftervärmen..hade däremot bönor låg i grädde med en buljongtärning med vitlök och persilja som skulle värmas....då fanns det ingen värme kvar alls på plattorna...Men vi fick mat i magarna iallafall..

Anton och Kari tog bilen och åkte ut till Brandholmen så Anton fick börja köra..sen körde de runt lite överallt. Ida och jag gick ner på stan o tittade lite i affärerna den kvarten de var öppna..sen satte vi oss på Coffehouse och drack kaffe..mysigt..

Mötte fastighetsskötaren på gården när vi gick ut, då var det nån säkring som gått i källaren..han skulle komma upp till våran lägenhet nån dag och kolla våran el, ibladn smäller ju glödlamporna..nu i helgen gick kökslampan sönder..Kari sa att det smällde och det ramlade ner gnistror på bordet...så ska de ju inte vara..

Nej nu ska jag kolla på 4:an nån ny serie med Persbrandt..

C yaa..