yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

Måndag igen då..

Kategori: Allmänt

måndag..ny vecka..
Var ju på Formex mässan igår, rätt okej mässa men tyvärr inte så mycket nyheter, många utställare hade samma som förra året.
Men vi fick ihop en  bra mix o la många ordrar. Så framöver blir det mycket nyheter i butiken. Kul.
Idag jobbar jag 14-18 så jag tänkte åka iväg och veckohandla nu, så övriga familjen kan ha maten klar när jag kommer hem ikväll..
Rätt skönt att ha veckans mat planerad när jag jobbar sena eftermiddagar och som nu mån och tisdag ju jag så jag är  inte hemma förräns halv sju..slutar jag fem kan jag ju bara gå...men stänger jag måste jag ju liksom göra det jag ska..inte bara att gå...

Så nu ska jag lägga ner min macka i väskan...har ju slutat med att köpa nåt när jag jobbar..macka brukade jag inte köpa så ofta, nån gång ibland när jag varit extremt hungrig..men latte har de ofta blivit en varje dag..men nu är det slut med det..

C yaaa...

Formex i morron..

Kategori: Allmänt

ja så var det dags igen då..Formex mässan, visserligen har den hållt på sen i torsdags o i morron är sista dagen, men de passar mig bäst att åka då. Lite mindre folk och inte så stressigt.
Förra mässan var i augusti för vinterns saker men då var de en miss i planeringen att Sara fick semester och åkte till Mallorca...utan att Mia tänkte på att det var under mässan...Så förra mässan var hon själv på...jag jobbade..

Jäkla synd att jag inte har större bil, lr dragkrok.. Kollade på Blocket, finns en sänggavel i Älvsjö för 400 kr...men som hittat ju..nypris är 1795:- men det finns hela tiden såna sänggavlar och sängbord så det var inte sista chansen på nåt sätt..

Nu ska jag gå och lägga mig så jag får min skönhets sömn, kan behövas jag ser ut som 7 svåra år just nu...ska åka ut till stället jag är tjänstledig ifrån i veckan som kommer och sola..Hittade solpolleter o passerkortet samtidigt som jag hittade kameraladdaren...ska kanske rota lite till o se vad som kommer fram ur den högen..

C yaaa....

Rörigt både här o där...

Kategori: Allmänt

torsdag redan, konstig veckan när man börjar med 2 dagars ledighet...men de var rätt skönt eftersom min kropp inte har varit samarbetsvillig..lite trist att man inte kan utnyttja ledigheten bättre.

Har varit en annorlunda vecka på flera sätt...sonen började sin APU på BoZenk ( en firma som säljer o servar gräsklippare mm)   i måndags kl 07... hans mobil larmar 06.15, makens 06.30 och sen dotterns 06.45..inte mycket lugn o ro där inte...Han har praktik mån-onsdag och sen skola tors och fredag, tror han har APU i 6 v iom de.
För att inte tala om hur nästa vecka blir då då även dottra går ut på APU, hon ska vara på avd 8 på lasarettet..tror inte hon gjort sitt schema än. Hon har nog 4 veckor men hon har veckans alla dagar.

Nä nu ska jag diska, diskbänken ser ut som rena rama kriget...maken har varit hemma två dagar från jobbet pga ryggen..märks direkt när en faller bort liksom i hushållsarbetet...
Blir kalops även idag, jag ska inte äta hemma, blir bjuden på OT`s ikväll..det tackar man för...och svärfar ska tatuera sig kl 17 så då passar det ju bra om familjen äter kalops som redan är klar, bara koka potatis. Visst är de lite häftigt att svärfar tatuerar sig..han fyller 75 i år, hans första tatuering...blir förmodligen en örn..lr ett finskt lejon...

Nä ska anfalla köket så jag blir klar nångång...vill inte hålla på för mycket innan jobbet heller så jag riskerar göra nåt så jag kommer dit o har för ont..en ständig avvägning....

C yaaa...