yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

soptunnevältning

Kategori: Allmänt

i tisdags hade vi sophämtning, men eftersom de varit helg kom de o hämtade soporna senare, alltså inte skramlande vid 6 snåret på morronen som de brukar..
när jag kom hem efter 8 i tisdagskväll var tunnorna tomma så jag drog in de på sin plats, vet inte när de blivit tömda men...

ida skulle åka in till stan på eftermiddagen, stressad i vanlig ordning, telefonen hade ringt här inne o när maken svarar är de just ida i luren...då har hon kört på sopptunnorna o säger att de ligger sopor över hela jävla vägen....maken säger då du får ju ta reda på de..nej jag är så stressad så jag skiter i de blev svaret, han tänker hon måste ju ställa upp tunnorna..så efter ett tag tänker han:är nog bäst att kolla..nej då! båda tunnorna ligger mitt på gatan..man kan ju undra vad 17 grannarna tänkte...

som tur är så sorteras de rejält här så i komposttunnan fanns de bara en påse, o i den andra nån bara, o de var för att vi hade haft bebisbesök o blöjorna hamnade i soporna..och då har vi ändå 14 dagar mellan hämtningarna..

men som sagt...kanske dags att börja backa in bilarna på gården så de bara är att köra ut..vem vet vad hon kör på nästa gång?

c yaaa...
Kommentera inlägget här: