yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

samordnare/teamleader

Kategori: Allmänt

inkastad med buller och bång som samordnare blev jag...jag har fått en tjänst som samordnare på 50%, den innebär lite mindre arbete i produktionen och lite mer administrativt, jag och en annan operatör kommer dela på en tjänst som samordnare,  hon jobbar ständig eftermiddag och jag förmiddag och eftermiddag, anne som är samordnare jobbar dagtid..så vi 50% kommer förhoppnigsvis vara lite till hjälp och avlastning.

men som sagt jag är under upplärning, men i fredags påbörjade jag min första dag som samordnare, den gick ju bra för fredagar är rätt lugna...sen på måndan var de allt annat än lugnt...

hur som jag tror och hoppas att de har gått bra de här veckan, just nu helt plötsligt när jag vet att anne kommer i morron blir jag skitnervös...kanske har jag gjort massa generalfel o knas...hua..

har sparat två mappar en "luddig" och en med artikelnummer jag inte hittar i databasen...den luddiga är omaka papper jag inte kan få ihop mm...

tänkte börja vid sju i morron så jag hinner visa henne vad jag gjort o hur jag tänkt så hon eventuellt kan släcka de värsta bränderan jag i värsta fall startat..

får se hur morgondagens blogg är då....


c yaaa...