yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

hur tänker man

Kategori: Allmänt

när man skriver facebooks inlägg på arbetstid? plus att man har checkat in så företagsnamnet syns? och att man skriver (tänker inte skriva vad personen skrev men väldigt kränkande mot företaget o personal)
vad vill man få ut av det?
nu var personen inhyrd men de spelar ingen roll, personen är inte välkommen tillbaka, det måste ju kännas surt att ha sumpat ett jobb pga av en sån sak.
var samma med en kille som varit tjänstledig, han skrev synd om er som blir kvar på dårhuset plus en massa andra saker...när han kom tillbaka från tjänstledigheten blev han såklart inkallad till chefen...blev nästan uppmanad att säga upp sig...
företaget har ju ping på sitt namn så skriver man namnet ploppar de väl upp nånstnas o de kollar vad man skrivit..
 
jag är väldigt försiktig med vad jag skriver om jobbet, skriver jag är de positiva saker, för jag har oftast bara postiva saker att säga om mitt jobb, men som på alla arbetsplatser finns de ju bra o dåliga dagar såklart...
 
men det är nog många som inte tänker sig för när man skriver på fb att det kan användas emot en själv en dag..ingen bra merit att ha blivit av med jobbet för man skrivit på fb om sin arbetsgivare, inget man vill ha i sitt cv men frågan kommer ju upp när man söker jobb varför man slutade sin tidigare anställning..om jag var personalansvarig skulle jag dra öronen åt mig och tänka om jag vill anställa då....
 
C yaaa...
 

home again

Kategori: Allmänt

med mickael kinoga lr vad han heter, men nu är det oss de gäller, vi är hemma, efter en snabb turne i sverige o lite europa..
åkte hemifrån i måndags vid 12 snåret, styrde fåården mot göteborg..sov på st jörgens hotell, ett mysigt litet sekelskiftshus som renoverats o byggts till...
tog bussen in till stan, skulle kolla på fiskekörkan, stängt...men vi såg patrik sjöberg o bobbo krull...alltid nåt...tog en öl på avenyn o sen en på nån annan gata, buss hem igen, smidigt. köpte biljetter på hotellet, 25 kr enkel till stan per person...tror inte man kan parkera under hundringen o så är en tvungen att köra då..
 
tisdagen styrdes fåården mot köpenhamn, gick bra..checkade in o bokade en natt till iom misstaget med burgbokningen:(
lallade runt på stan i köpenhamn och åt o dracl lite härochvar....
onsdag for vi mot burg då....shoppade loss på alkoholischen...nu har vi ju inte största bilen så vi fick ta de lite lugnt..sen var planen att äta på jensens böfhaus..men se de gick inte..värsta långa kön o jag hatar o stå i kö o sen sitta o äta o veta att de står folk o väntar på att komma in o ta över vårat bord..så vi käkade på en kinesrestaurang mittemot vårat hotell, hade sett att de var en massa asiater som åt där..o jag lovar..den kinamaten vi ätit tidigare är ju väldans försvenskad...
 
torsdagen sen då, upp relativt tidigt då de var stört omöjligt att få till en normal sömn, folk som skrek utanför på gatan halva nätterna sirenér, gatsopbilar mm...käkade en stadig fruksot sen åkte vi från köpenhamn mot ullared...
gick in på gekås vid 13 tiden, bra jobbat tycker jag...jag köpte 2 sjalar och en mindre väska, maken köpte en jacka för 149 o en hoodtröjja...men kalaset gick på 3900:- så blire när man är snäll mot "barnen"
är lite skeptisk mot ullared, visst vissa saker är jättebilliga men de är mest dravvel som är extremt billigt..tänkte köpa bindor tex till ida, men libresse för 30 kr paketet är inte billigt...
men vi sållade o hittade en hel del bra kläder o saker till bra priser.
 
var sen hemma strax innan halv nio på kvällen, det var skönt..så på 12 timmar åkte vi från k-hamn stannade i ullared och var ändå hemma skapligt..
 
när vi kom hem o såg hur det såg ut i pannrummet och insåg vilket jävla jobb de har gjort var de rätt skönt o inte ha varit hemma, nu ser det ut som ett mindre kärnkraftsverk där nere, väldigt modernt med ny vedpanna o två acctankar...snart ska vi provelda, de håller på nu men när det är klart ska vi bli instruerade.
 
en veckas semester kvar då...ska fortsätta röja här hemma för i söndags när vi var till norrköping och köpte köksbord på idas uppdrag, "råkade" vi köpa en soffa...en skitsnygg u-soffa...så nu måste vi rensa lite till i källaren o sen köpa nån slags undermatta till betonggolvet o foam, golv köpte vi ju skitabilligt på coop när de hade utförsäljning...det är skönt för nu blir de inte så stor kostnad mot om man skulle köpa allt samtidigt..
 
c yaaa...
 
 

tur man har semester

Kategori: Allmänt

tur man har semester så man hinner, men de vore bra om man hann ha semester också!
visserligen har vi själva satt oss i sitsen med idas lägenhetsrenovering, hade vi varit fullt friska i kroppen hade det gått betydligt snabbare än vad det nu gjorde..MEN: NU är det klart, idag ska vi "bara" dra bort täckpappret från golvet o hjälpa henne och städa, det är ju ändock vi som stökat ner.
om någon följer min blogg? och kommer ihåg att jag skrivit om att vi vill byta panna och svårighterna o få hit folk o titta o har de kommit har vi inte fått nån offert..
 
men innan midsommar kom en kille, han lovade återkomma efter midsommar, det gjorde han så han kom tillbaka i tisdags med ett färdigt förslag som vi slog till på, ny vedpanna, acctankar mm och fullständig installation..sen skulle han återkomma igen angående installationen, då ringer de igår onsdag och frågar om de kan komma på måndag?
 
vi skulle egentligen åka på en liten roadtrip måndag men vi har inget bokat så vi åker något senare måndaeftermiddag så vi kan prata med de som kommer om hur de ska göra mm..
 
som sagt tur man har semester så man hinner, för jobba det hade vi inte hunnit med:)
 
 
C yaaa...