yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

home again

Kategori: Allmänt

med mickael kinoga lr vad han heter, men nu är det oss de gäller, vi är hemma, efter en snabb turne i sverige o lite europa..
åkte hemifrån i måndags vid 12 snåret, styrde fåården mot göteborg..sov på st jörgens hotell, ett mysigt litet sekelskiftshus som renoverats o byggts till...
tog bussen in till stan, skulle kolla på fiskekörkan, stängt...men vi såg patrik sjöberg o bobbo krull...alltid nåt...tog en öl på avenyn o sen en på nån annan gata, buss hem igen, smidigt. köpte biljetter på hotellet, 25 kr enkel till stan per person...tror inte man kan parkera under hundringen o så är en tvungen att köra då..
 
tisdagen styrdes fåården mot köpenhamn, gick bra..checkade in o bokade en natt till iom misstaget med burgbokningen:(
lallade runt på stan i köpenhamn och åt o dracl lite härochvar....
onsdag for vi mot burg då....shoppade loss på alkoholischen...nu har vi ju inte största bilen så vi fick ta de lite lugnt..sen var planen att äta på jensens böfhaus..men se de gick inte..värsta långa kön o jag hatar o stå i kö o sen sitta o äta o veta att de står folk o väntar på att komma in o ta över vårat bord..så vi käkade på en kinesrestaurang mittemot vårat hotell, hade sett att de var en massa asiater som åt där..o jag lovar..den kinamaten vi ätit tidigare är ju väldans försvenskad...
 
torsdagen sen då, upp relativt tidigt då de var stört omöjligt att få till en normal sömn, folk som skrek utanför på gatan halva nätterna sirenér, gatsopbilar mm...käkade en stadig fruksot sen åkte vi från köpenhamn mot ullared...
gick in på gekås vid 13 tiden, bra jobbat tycker jag...jag köpte 2 sjalar och en mindre väska, maken köpte en jacka för 149 o en hoodtröjja...men kalaset gick på 3900:- så blire när man är snäll mot "barnen"
är lite skeptisk mot ullared, visst vissa saker är jättebilliga men de är mest dravvel som är extremt billigt..tänkte köpa bindor tex till ida, men libresse för 30 kr paketet är inte billigt...
men vi sållade o hittade en hel del bra kläder o saker till bra priser.
 
var sen hemma strax innan halv nio på kvällen, det var skönt..så på 12 timmar åkte vi från k-hamn stannade i ullared och var ändå hemma skapligt..
 
när vi kom hem o såg hur det såg ut i pannrummet och insåg vilket jävla jobb de har gjort var de rätt skönt o inte ha varit hemma, nu ser det ut som ett mindre kärnkraftsverk där nere, väldigt modernt med ny vedpanna o två acctankar...snart ska vi provelda, de håller på nu men när det är klart ska vi bli instruerade.
 
en veckas semester kvar då...ska fortsätta röja här hemma för i söndags när vi var till norrköping och köpte köksbord på idas uppdrag, "råkade" vi köpa en soffa...en skitsnygg u-soffa...så nu måste vi rensa lite till i källaren o sen köpa nån slags undermatta till betonggolvet o foam, golv köpte vi ju skitabilligt på coop när de hade utförsäljning...det är skönt för nu blir de inte så stor kostnad mot om man skulle köpa allt samtidigt..
 
c yaaa...
 
 
Kommentera inlägget här: