yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

social helg!

Kategori: Allmänt

som sagt i fredags var det en soft dag, välbehövligt, blev bjudna på mat hos ida på kvlällen..lyxigt att sätta sig vid dukat brod och bara njuta av god mat.
 
lördagen tillbringades i goda vännnen anettes sällskap i linköping på ikea, biltema o andra affärer..trevligt!
handlade på uppdrag på biltema åt maken, vi var så jäkla noga anette och jag och kollade artikelnummer o pris o namn allt för att inget ska bli fel, kommer hem ja då är de inte komplett i förpackningen..alla fästen o skruvar finns inte..
 
så söndagen blev en resa till linköping, då tog vi med anton så vi fick rå om honom o prata med han några timmar..
 
en riktigt bra social helg, måste ta oss i kragen nu när förkylningen nästan är borta o besöka vännerna som flyttat till hus, skäms på oss att vi inte varit där än.
 
c yaaa...

intresseklubben noterar

Kategori: Allmänt

idag fredag blir en rätt lugn dag, inte för att mina dagar bukar vara olugna direkt..men den här veckan har varit mer aktiv än övriga veckor, så idag är det en vilodag.
 
c yaaa...
 

händelsefattig helg

Kategori: Allmänt

en rätt skön och avkopplande helg, inte för att veckorna är så ansträngande men...
hade besök av svärföräldrarna i lördags, senare på kvällen kom vänner från oxelösund på fika.
idag söndag har det bara slappats, lagade inte ens mat utan det blev rester från gårdagen med lite sallad, bröd som komplment då maten inte var tillräckligt för att mätta.
 
körde bil  idag..stor sak för mig, har ju inte kört sen innan jag gjorde mig illa den 15 juli, det gick bra, vinklingen på högerfoten i gasläget är inte så skönt men det funkar..ska bli jätteskönt att kunna åka och handla tex själv lr åka och fika hos någon lite spontant..
 
c yaaa...