yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

inget gnäll idag inte

Kategori: Allmänt

idag ska jag inte gnälla i bloggen, utan vara positiv:))
fick telefonsamtal från min chef igår, han fråagde hur det var med mig osv..skönt att känns sig ihågkommen trots att jag varit borta så länge nu från jobbet, gick ju på semester 1 juli och har fortfarande inte börjat jobba efter det...
 
sen idag fick jag ett sms av en jobbarkompis som sa att det är apt på torsdag nästa vecka o att företaget bjuder på fika, vi skulle prata lite om layouten på avdelningen och fredagen som ska tillbringas på Oliwer twist. eventuellt ska de vara nån slags aktivitet innan käket på OT..
 
C yaaa...
 
 

walk in my shoes

Kategori: Allmänt

jag ska inte gnälla eller få det att låta som jag klankar ner på någon nu, men det är svårt att veta hur andras kläder är typ..lr den som alltid haft mat på bordet vet inte hur det är att vara hungrig..osv..
 
skrev ju på facebook att det var med blandade känslor jag hade telefontid med läkaren, sjukskriven som sagt var 2 månader till...men jag tror inte nån annan kan förstå situationen, visst man relaterar till sig själv men det är ändå svårt att sätta sig in någons situation.
 
kan ta som exempel: jag födde barn mycket för tidigt 1992, i v 27...min vän som jag känt sedan 6 års åldern sa då jag förstår de måste vara jättejobbigt..och visst jag hade stöd i henne, det här var ï maj,,...sen i november ringer hon och säger jag har fått en son och jag måste be om ursäkt????
jo sa hon för när du fick ida sa jag att jag förstod...det gjorde jag inte märker jag nu...
då visade det sig att hon fått barn med ett handikapp...
så där ser man, man tror att man kan förstå andra, och det gör man, till viss del
 
nu när jag skrev på facebook fick jag massa kommentarer, bla krya på dig..jo om jag var sjuk skulle jag krya på mig...en annan skrev njut av ledigheten, hitta på o gör saker..
göra saker..visst det skulle jag väl kunna göra, men humöret är inte så direkt att jag är pigg på att hitta på...
 
rubriken är walk in my shoes...just ja...jag kan ju inte ha skor på mig så det går ju inte*ironi*
 
 
C yaaa...

total breakdown

Kategori: Allmänt

hade telefontid med ortopedläkaren i morse, hade med bävan oroat mig för det. tyckte förra gången att hon lät lite nonchalant och förminskade mina problem..i förra sjukintyget skrev hon att hon trodde jag skulle kunna börja jobba halvtid.
 
hela helgen har jag mått skit, var till sjukgymnasten i fredags för första gången, tänkte i mitt stilla sinne ska jag verkligen börja jobba om en vecka...
 
men nu är hon ringde var hon jättebra...men nu blev jag sjukskriven till sista november...2 månader till..ärligt talat jag vet inte hur mitt psyke ska klara av det här...
 
nu tyckte hon att jag bara skulle göra fotledsövningarna och inte belasta foten så mycket så såret läker. jag är lite orolig att det är nån infektion iom att stortån är röd och öm, men hon sa så kan det vara i 2 år...svullen o öm...
 
sen sa hon jag vet verkligen inte när och hur foten blir till slut. hon sa även att eftersom det var så mycket hud som skalats av samt lossnat, och att det var så mycket smuts (gräs&grus) så är det svårläkt. men med tanke på hur det var så ser såren jättebra ut tycker jag, man förstår inte av ärren hur skadan varit.
 
varje morgon när jag vaknar är foten stel och stortån är värst, det stretar och spänner och jag känner ju när jag tar de första stegen att just vid det pyttelillasåret drar o stretar det..så klart att de inte läker när det inte får vara i fred..
 
är så in i bängen less på att inte kunna göra vad jag vill...och 2 månader till...ja ja  bara bita ihop men det är fan inte lätt...
 
 
C yaaa...