yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

Det är något

Kategori: Allmänt

fel som är trasigt...hela överkroppen känns 2 nummer för liten...skumt...men jag tror jag vet...har inte promenerat som jag brukar plus att jag hållit på lite mer hemma än vanligt, så det är nog därför bröstkorgen spänner..sen har jag ont i sidorna..kommer körare som gör mig illamående...är väl all mat man tryckt i sig..sen har jag knivskärnade ont nere i magen på sidorna..ska ta det med barnmorskan nästa gång jag tar sprutan..många krämpor på en gång...


Sov länge i morse, vaknade första gången vid nio och var överlycklig över att ha sovit å länge..tänkte jag ligger o drar mig en stund..som blev till elva...har inte sovit så länge på jag vet inte när..men jag MÅSTE komma i kapp på sömnkontot..jävla jullov..ställ inte skiten..sen är det nyår o då blir allt uppochner med sömn o oro antar jag..sen är det inte många dagar att vinka på innan vi åker den femte..vill inte börja resan med att vara som ett vrak vilket jag brukar göra...jag slappnar av så totalt när vi åker bort att jag sover som en drogad häst o sen ser jag ut därefter oxå...inte kul..


Vet inte vad bloggen håller på med, det jag skriver kommer med fördröjning o ibland blir sidan blank för att sen komma tillbaka, läste Ulles blogg i går sen senare på kvällen hade hon uppdaterat den...MEN då var det gamla borta..skumt..


Nä om man skulle gå en promenad medans det är temperatur för det..igår kväll vid halv tolv var det åtta grader varmt..det är inte kul..


C yaaa..14.20

Blev ingen promenad, började regna o farsan ringde o ville ha kaffe..men jag borde ta mig ut ändå, känner sig lagom onyttig sm bara sitter inne o degar...köpte billigt godis på Lidl oxå..över 1 kilo o det är nästan slut..blä...o chipsen är snart slut dom med...


Måste fixa min AttGöraLista till GranCanaria..behöver inte köpa nåt förutom kaffe, filter har jag för mig vi har i skafferiet sen sist..lite löjlig med kaffe, skulle ju kunna köpa där, men jag vill ha Löfbergs..


Nä nåt vettigare än sitta här måste jag komma på..


C yaaa..