yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

Onsdag 30 April Valborgsmässoafton

Kategori: Allmänt

telefonen ringde 8.45 i morse, från Albin. Inställt idag, de hade fått en sjukanmälan o 2 stycken hade redan tidigare sagt att de inte kunde vara med idag, så då ställde de in..Skulle ha varit där mellan 12.14..men blev inget alls istället. Hon sa vi får ta en diskussion om hur få deltagare vi ska vara för att köra på som vanligt och när vi ska ställa in..nu var det ju bara 2 timmar o inget särskilt planerat på schemat, men om det ät tex ett studiebesök o halva gruppen sjukanmäler sig...vi får se...

Dagen idag då..ingen aning faktiskt, ska hämta mitt läkarintyg o recept på Medhälsan det är väl ungefär planerna, skulle ha tränat innan Albin, men jag har sån huvudvärk så jag hoppar över det idag.

Nä lite frukost gör nog susen, har bälgat i mig 3 baljor kafffe..ibland vet jag inte om det är för mycket kaffe som kanske gör huvudvärken, ibland är det för lite det vet jag...men jag tror jag dricker för lite vatten jämfört med kaffet, man ska ju dricka dubbla mängden vatten mot kaffet och det gör jag inte det vet jag..så det blir nåt att tänka på och försöka åtgärda.

C yaa...


14.20

Blev en stadspromenad idag, gick först till Medhälsan och hämtade mitt läkarintyg och recept. Sen upp mot stan, stannade till på Torget och satt på en bänk och tittade på torghandeln och folk som går förbi, trevlig sysselsättning, pensionärsvarning kanske..
Var in på apoteket och hämtade ut nya värktabletterna, hoppas de fungerar, är lite orolig för magen med dom, men enligt apotekaren ska de vara behandlade med nåt vänligt mot magen..
Träffade en kursdeltagare från Albin på stan, lite kul med nya bekanstskaper. En del i kursen räcker att träffa där om man säger så, nu är vi ju inte där för att lära känna varnadra så och bli "bästisar"

Ska göra iordning lite mat, blev ingen mat här hemma igår, mackor o kräm..så idag behövs det lagad mat..

C yaa..

besviken, på min dotter...hela veckan har vi haft allvarliga diskussioner angående alkohol...så igår då...hade telefonkontakt varje halvtimma...tydligen skulle man haft koppel o gått tre meter ifrån helst..blir nästa gång om ett halvår eller så när hon får gå ut kvällstid igen...Anton ringde halv tolv o sa kna ni komma o hämta Ida...när vi kom fram satt hon helt dyngpackad o spydde...trevligt..hennes kompisar stod som fån bredivd som skrämda fåglar...försökte få fram av de vad hon druckit...väldigt svävande svar...varför skulle de vara farligt o berätta..skadan var ju liksom redan skedd..men Kim, Antons kompis tog sin mobil o sa...jag ska nog få reda på det...en halvliters colaflaska med ren sprit o energidryck...skitsmart....hon är 1,55 o väger dryga 40 kilo...så min natt har bestått i att trycka ner hennes huvud i spyhinken o se till att hon inte kräktes i sömnen..

C yaaa...

Det här är kopierat från en annan blogg från 1 maj 2007, då var dottern inte 15 fyllda....Hoppas att morgondagens blogg inte kommer bli en repris på den här...

C yaa..