yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

Transportstyrelsen

Kategori: Allmänt

jobbar inte fort...den 9 april skickade Ida in ansökan om lämplighetsintyg, har läst på TS hemsida att de har hög belastning pga av flytt från Länsstyrelsen och  bla bla...har man ju förståelse för..MEN i onsdags då hon fortfarande inte hört nåt ringde jag...oj sa killen vad länge hon har väntat..ja..han gick iväg o kom sen tillbaka i luren o sa: ring nästa vecka för det har inte gått iväg till läkaren ens...
what a fuck liksom...

så igår torsdag fanns det ett brev från Transportstyrelsen att de vill ha ett läkarutlåtande angående adhd/autism...jo de får man ju i en handvänding?
Ida har ju förväntat sig att få övningsköra i sommar..för att de skulle va lång handläggningstid visste hon ju men iom att hon lämnade in det i april så trodde nog både hon o vi att senast juni iaf..

får ringa nånstans vet inte var på måndag o försöka få en läkartid då...hon har ju gått på barnkliniken iom hennes förtidiga födsel o det är de som alltid skrivit ut intyg till Fk angående vårdbidraget men nu har hon ju fyllt 18 så jag tror inte hon hör dit längre..

c yaaa...