yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

ännu en helg till ända

Kategori: Allmänt

och inte mycket har hunnit hända...jo nåt har väl hänt i sovrummet, sängen är monterad o står på plats, bokhyllan monterad...återstår att ställa dit böcker..men de blir en kontraorder till IKEA nån dag..måste köpa till hyllplan. Ser så fult ut med mellanrummet, och jag tror att man kan klämma in 2 hyllplan så blir det tajt mellan böckerna, mycket snyggare.
2 nya blommor och 2 nya vita krukor inhandlade. Har under renoveringen i sovrummet ställt ut mina orkideér i valvet ner till trappen, svårt att förklara, men ni som varit här förstår. Nu är jag så van att de står blommor där så jag tror nog de får stanna där..ska snygga till med enhetliga krukor så blire bra.

är på jakt efter nåt litet sängbord, men så kom jag på farsan har i parti o minut förut tillverkat hyllor av alla de slag..han har tagit en bred bräda (heter säkert nåt snajsigt på snickarspråk) o så har han tagit en tallrik lr assiet beroende på storlek på hyllan...så har han använt tallriken i ändan och ritat så han får till en snygg böjning...o så en snygg konsoll under..också det beroende på storlek o var hyllan ska vara vilken slags konsoll..det ska jag nog ha till sängbord..behöver inte alls vara stora, bara så mobilen och en bok får plats.

Sänglampor har vi köpt som ska sättas upp på väggen, men får vänta lite tills vi måttat in byrån så sängen står på rätt ställe innan vi sätter dit lamporna. Så ska jag tänka till lite och inte sätta de för lågt så man slår i huvudet om man mot all förmodan sitter med ryggen mot huvudgaveln och läser, nu tror jag intede inträffar för det är ingen optimal ställning för min ancke och bröstrygg i kombination att hålla i en bok...

Lördagen hade jag planerat in som min egen dag...son o make skulle till Eskilstuna på SwapMeet, maken hade sett fram emot det i månader...men så blev det inte..han kände redan på fredagkvällen att han började få ont i huvudet, på ett speciellt sätt...o så vaknade han tidigt på lördagsmorgonen och trodde han skulle behöva få åka in till akuten...det behövde han dock inte..men han kom inte iväg till Eskilstuna heller...såna saker är skit surt....nåt man verkligen har intresse för och väntat in i månader på...o så ställer en skada till det så att man inte kan göra ett skit...
Jag hade handlat så jag skulle göra lite matpajer, lax&spenat och broccoli&ädelost..men jag ville inte dra igång nåt bakande och bånglade med en make hemma med huvudvärk, lite empati har man väl?
Men ingen fara på taket med pajerna, har ju allt i frysen nästa gång andan faller på..

Nu ska jag gå o lägga mig, håller på att komma in i rätt bra sovvanor när jag börjat jobba. Är så himla skönt att jobba mån-fredag, inga lördagar....inga sena kvällar...8-12 jobbar jag varje dag nu. Precis lagom.

Ska se om jag blir klar med Fladdermusmannen, måste till biblioteket och låna lite böcker, har lyckats köpa på mig typ 8 Jo nesbö lr vad han heter...kan bli lite drygt o plöjja bara norska deckare..vill nog läsa nån annan bok emellan.

Nä sängen var de ja...

C yaaa...