yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

vänskapsboost/godgärningshelg

Kategori: Allmänt

jag känner mig riktigt glad och tillfreds med helgen, kanonhelg.
fredagen var bara slappa, trött efter en hel veckas jobb, längesen de var helveckor iom eftermiddagsskift och påsken.
lördagen startade tidigt då jag strulat till de med veckorna och trodde vi skulle få körförbud på fiaten..var en vecka fel i tiden...men fiaten blev besiktad kl 07.20 lördag morgon..effektiva jag åkte då o handlade efteråt, väl hemma upptäcka la familia fortfarande sovandes..

tänkte jag testar öllsta rundan då...nästan 8 km blev det..när jag kom hem och stod o pustade ringde mobilen, vänner från oxelösund som frågade om jag ville delta i en skallgång?
ja varför inte, om det gud förbjude hände mina barn något skulle jag vilja ha uppbackning och hjälp från allmänheten så..

bestämdes att vännerna då skulle komma hit för fika innan, hemmet var inte direkt i hemmahosreportagestil..så fram med dammsugaren o röjja av de värsta..
när vänner anländer har de en smakbit rökt regnbåge med sig OCH en fryst regnbåge..

när den feminina vännen och jag åkte mot sjösa så stannade den maskulina kvar och hjälpte maken här i huset att sätta upp en dörr mellan garaget och ett källarrum, jag menar hur snällt är inte det då?

som om inte det var nog i vänskapsväg så ringer min mobil när vi står samlade vid sjösasågen..då är det en arbetskompis som ringer (som vi fått köpa överblivna ved av tidigare) och frågar om vi vill HA en uppcuttad björk? OM vi vill...men stod lite tokigt till o ville inte prata i mobilen så jag slängde över till henne att maken är hemma ta de med honom..

mitt i alltihopa så kom min pappa ner till oss, jag skulle skjutsa honom på söndagen så han ville väl stämma av läget antar jag..men jag var ju inte hemma som sagt..men farsan make o ocklevän står ute o tittar på farsans nya bil då de kommer en skåpbil med släp o backa in på gräsmattan med ved...

det värmer ända in i hjärteroten med såna vänner..

skallgången då..

det var ca 350frivilliga  som ställde upp, helt galet många. samma sak där, det kändes väldigt mäktigt att stå på rad längs med viltstängslet tex på rad och alla var där för samma goda sak..en oförklarig känsla.

vi var ute i skogen i ca 4 timmar, utan något direkt resultat, men tydligen nu efteråt har de kommit fram att de hittat en keps, fotspår av lågskor i åkermark samt ett hemligt fynd som lämnats in till polisen.
alltid något..

det måste vara varje förälders värsta mardröm att ens barn försvinner och inte veta vad som hänt.

http://www.facebook.com/profile.php?id=523692145#!/MPSweden

söndagen sen användes för att återhämta sig, jag hade på min runkeeper på skallgången, blev nästan 8 km där med..men de 8 km var i besvärlig terräng kan jag ju säga, berg, träsk, bäckar, hyggen med ris o grenar..
plus den psykiska påfrestningen som jag märkte av på söndagen, de var inte bara det att det var jobbigt fysiskt, tanken när man lyfte på en gran...sannolikheten att just jag skulle hitta kroppen av den försvunna bland dessa 350 personer är ju liten, men den finns ändock...

nu finns det ju väldigt många teorier om vad som har hänt, en del tror att han är död, en del att någon tagit han pga skulder, nån att han har fått en psykos, en annan att han sitter o trycker nånstans nån tror han blivit ihjälslagen...många teorier...

men man tycker NÅN måste veta...en person kan inte bara försvinna i tomma intet..det är bara att hoppas på ett under och tro det bästa...

c yaaa...