yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

Transportstyrelsen

Kategori: Allmänt

jobbar inte fort...den 9 april skickade Ida in ansökan om lämplighetsintyg, har läst på TS hemsida att de har hög belastning pga av flytt från Länsstyrelsen och  bla bla...har man ju förståelse för..MEN i onsdags då hon fortfarande inte hört nåt ringde jag...oj sa killen vad länge hon har väntat..ja..han gick iväg o kom sen tillbaka i luren o sa: ring nästa vecka för det har inte gått iväg till läkaren ens...
what a fuck liksom...

så igår torsdag fanns det ett brev från Transportstyrelsen att de vill ha ett läkarutlåtande angående adhd/autism...jo de får man ju i en handvänding?
Ida har ju förväntat sig att få övningsköra i sommar..för att de skulle va lång handläggningstid visste hon ju men iom att hon lämnade in det i april så trodde nog både hon o vi att senast juni iaf..

får ringa nånstans vet inte var på måndag o försöka få en läkartid då...hon har ju gått på barnkliniken iom hennes förtidiga födsel o det är de som alltid skrivit ut intyg till Fk angående vårdbidraget men nu har hon ju fyllt 18 så jag tror inte hon hör dit längre..

c yaaa...

KOMMENTARER:

  • sussi säger:
    2010-09-05 | 15:07:50
    Bloggadress: http://fritidsforskare.wordpress.com

    De här är hemskt att skriva..Men pga tramsporstyrelksens regler och de vart ännu hårdare regler sen 1 sep -10 så rekommendera dom varken på körskolor eller psykologer att man skriver in och är ärlig om allt i ansökan ..



    Har man ex ADHD och klara vardagen bra så tycker många "inofficielt" man ska hoppa över och fylla i de. De samma om man medicinera och medecienr man använder inte påverkar körförmågan ska man utelämna dem med eftersom annars blir de tjorv med transport då de ser man äter medicin.



    Självklart som vanlig svensson så är man u ärlig. Men de kan vara svårt få lämpen när man har diagnos :(

  • Ia säger:
    2010-09-07 | 12:41:51
    Bloggadress: http://kajsalisa.blogg.se/

    Ja...här skulle jag inte ens drömma om att överväga ett sånt erbjudande....däremot tycker jag att den som törs är modig och jag blir lite avis på modet :D

Kommentera inlägget här: