yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

Onsdag 30 April Valborgsmässoafton

Kategori: Allmänt

telefonen ringde 8.45 i morse, från Albin. Inställt idag, de hade fått en sjukanmälan o 2 stycken hade redan tidigare sagt att de inte kunde vara med idag, så då ställde de in..Skulle ha varit där mellan 12.14..men blev inget alls istället. Hon sa vi får ta en diskussion om hur få deltagare vi ska vara för att köra på som vanligt och när vi ska ställa in..nu var det ju bara 2 timmar o inget särskilt planerat på schemat, men om det ät tex ett studiebesök o halva gruppen sjukanmäler sig...vi får se...

Dagen idag då..ingen aning faktiskt, ska hämta mitt läkarintyg o recept på Medhälsan det är väl ungefär planerna, skulle ha tränat innan Albin, men jag har sån huvudvärk så jag hoppar över det idag.

Nä lite frukost gör nog susen, har bälgat i mig 3 baljor kafffe..ibland vet jag inte om det är för mycket kaffe som kanske gör huvudvärken, ibland är det för lite det vet jag...men jag tror jag dricker för lite vatten jämfört med kaffet, man ska ju dricka dubbla mängden vatten mot kaffet och det gör jag inte det vet jag..så det blir nåt att tänka på och försöka åtgärda.

C yaa...


14.20

Blev en stadspromenad idag, gick först till Medhälsan och hämtade mitt läkarintyg och recept. Sen upp mot stan, stannade till på Torget och satt på en bänk och tittade på torghandeln och folk som går förbi, trevlig sysselsättning, pensionärsvarning kanske..
Var in på apoteket och hämtade ut nya värktabletterna, hoppas de fungerar, är lite orolig för magen med dom, men enligt apotekaren ska de vara behandlade med nåt vänligt mot magen..
Träffade en kursdeltagare från Albin på stan, lite kul med nya bekanstskaper. En del i kursen räcker att träffa där om man säger så, nu är vi ju inte där för att lära känna varnadra så och bli "bästisar"

Ska göra iordning lite mat, blev ingen mat här hemma igår, mackor o kräm..så idag behövs det lagad mat..

C yaa..

besviken, på min dotter...hela veckan har vi haft allvarliga diskussioner angående alkohol...så igår då...hade telefonkontakt varje halvtimma...tydligen skulle man haft koppel o gått tre meter ifrån helst..blir nästa gång om ett halvår eller så när hon får gå ut kvällstid igen...Anton ringde halv tolv o sa kna ni komma o hämta Ida...när vi kom fram satt hon helt dyngpackad o spydde...trevligt..hennes kompisar stod som fån bredivd som skrämda fåglar...försökte få fram av de vad hon druckit...väldigt svävande svar...varför skulle de vara farligt o berätta..skadan var ju liksom redan skedd..men Kim, Antons kompis tog sin mobil o sa...jag ska nog få reda på det...en halvliters colaflaska med ren sprit o energidryck...skitsmart....hon är 1,55 o väger dryga 40 kilo...så min natt har bestått i att trycka ner hennes huvud i spyhinken o se till att hon inte kräktes i sömnen..

C yaaa...

Det här är kopierat från en annan blogg från 1 maj 2007, då var dottern inte 15 fyllda....Hoppas att morgondagens blogg inte kommer bli en repris på den här...

C yaa..

Tisdag 29 April Mina Händer

Kategori: Allmänt

har helt lagt av....så jag tror det har mer träningen att göra, den vanliga värken brukar ställa sig till vänster sida, men nu är det båda händerna så..handleder o leder..så idag blir det inte mycket gjort..

C yaaa.. 


14.30

Så tillbaka från Norrköping..inte bra att köra bil med ont i händerna, blev inte bättre om jag säger så..

C yaaa..


18.30

Blev ingen mat idag, kräm och smörgås fick bli familjens kvällsmat...men det går det med, ungarna har ju iallafall ätit ett lagat mål mat i skolan idag. Kari och jag åt korv på CityGross...jag åt en och han två..


C yaa...


19.50

Jag måste slå ett slag för den här produkten, så jättebra..maken har alltid fått soleksem, inte kunnat vara i solen, små blåsor på bröstet, röd o bränd...men med den här solskyddet..vi har varit i Turkiet i 40 graders stekande sol...Kreta, soligt värre....GranCanaria..nemas problemas...så om ni har svårt för att bli bruna är den här väl värd att prova. Finns på hälsokostaffärer.Med ONLY BLOC får man ett väl fungerande solskydd med bara en daglig applicering samtidigt som man blir brun. ONLY BLOC rekommenderas till alla typer av utomhusaktiviteter såsom solbad, golf, tennis, segling, fjällvandring, fiske, sportaktiviteter, m.m.
ONLY BLOC kladdar inte, är vattenfast och osynlig på huden. Fuktbevarande cream och kosmetika kan användas när produkten har torkat på huden. ONLY BLOC kan med fördel användas för att skydda ansikte och hjässa. Rekommenderas för tunnhåriga, skalliga, snaggade och alla som behöver ett effektivt skydd på hjässan eller i ansiktet. ONLY BLOC ger en jämn solbränna på ansikte och hjässa. ONLY BLOC innehåller naturliga hudvårdande och återfuktande komponenter. ONLY BLOC kan användas av både barn och vuxna.


C yaa...

Måndag 28 April Början På Veckan

Kategori: Allmänt

som kommer bli konstig med helg mitt i vecken, vilket påfund, ska det vara ndvändigt??? Och barnen är extra lediga från skolan och kan hitta på jäkelskap...hm..Känns ibland som man vill betala för att skicka de på internat så någon annan får ta de här hundåren...

Ska iväg och träna när jag lyssnatt/tittat klart på Vakna Med The Voice, slutar kl 9...sen är det Albin kl 13...

C yaa..


12.15

Så har jag tränat, fikat och ätit en ostfralla med salami/ost, tomat och sallad...gud så gott det smakde efter träningen. Svärisarna kom förbi på en fika när de gjort sin rituella Willys handling...Nu är det Albin mellan 13 och 15.45.

C yaa...19.00


Så har jag varit på Albin, idag fick vi schema, det är bra, gillar när det är strukturerat o uppspaltat..lite studiebesök och föreläsningar..interssanta saker..
Slutade 15.45 och då knallade jag till LRF o faxade iväg ännu en Telenor faktura, nu i veckan om vi inte hör nåt så måste jag ringa till Jocke i Örebro o ta honom hårt i örat..hela den här historian har gått alldeles för långt nu..började i november 07...snart ett halvår juh.

Åkte till Coop en gång till idag, och nu fanns det kaffe, köpte 10 paket, ska skriva upp det i kalendern och se hur länge det räcker..I morgon ska vi till Norrköping o CityGross o handla..tror jag..får se hur kroppen reagerar först, hoppas det funkar med träning samma dag som Albin, annars blir det ju nånting varje dag och så planerat vill jag inte ha det..orkar inte heller för den delen. Måste plocka ur byrån idag lr i morgon för den är såld...på nära håll..Författaren köpte den..och jag antar att hon inte vill ha ungarnas gamla skolarbeten och hårsnoddar med på köpet??

Har ätit mat idag oxå, kassler kokt potatis och sås, sallad o majs..sen ett kanongott knäckebröd, Linfrö..ananas oxå..rena rama 70 tals maten..

Men jag köpte inget godis när vi var och handlade, inga cheezballs heller...men gud så gott det skulle vara att få sätta på sig myskläderna o krypa ner i sängen o kolla på bra program hela kvällen och äta cheezballs lr smågodis...men jag vet hur det blir..i morgon på CityGross har de så himla mycket gott smågodis så då kan jag inte stå emot längre...

C yaaa..