yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

för nästan 20 år sen

Kategori: Allmänt

låg jag på sjukhuset i Eskilstuna o visste inte när jag skulle få barn! Planerad förlossning var 9 augusti..
Hade varit en vända i Uppsala på Akademiska för jag var så tidigt i graviditeten så om det hade kommit igång var jag tvungen att vara i Uppsala för de tar barn före v 25...

När jag passerat v 25 blev jag flyttad till E-tuna.

Så i v 27 då bestämde sig Lilla damen att nu får de räcka med att vara på insidan, nu ska jag ut..
1400g o 39 cm..glädje o sorg blandat första veckorna.
Många turer med komplikationer o bakslag..

Men 1 september blev vi utskrivna, så här efteråt inser man vilken sjukt lång tid vi tillbringade på sjukhus..först tiden innan Ida föddes, jag låg ju hemma också innan Uppsala så de var inte många veckor av graviditeten som var normal inte..

På tisdag är det då 20 år sen...15.27..

C yaaa...

Ford Fiesta Titanium 2012 Hot Magenta

Kategori: Allmänt

NU är den här, pärlan står på gården...så ingen fård på våran gårduttrycket stämmer inte här...
Den är såååå fin skulle kunna gå igång rejält om hur fin den är..men jag tror ni fattar ändå.
Lite smolk i bägaren var ju att regskyltarna inte kom, men det hade de gjort.

Till Katrineholm, när vi var på Skobes så ringde försäljaren o kollade om de fanns en sån bil med den utrustningen o lack nånstnas..istället för att vänta 12 veckor som han sa på att de ska bygga en...och då var det beställt till Katrineholm och den var inte bokad av kund...så han sa dirigera om den till Nyköping...men nånstans felade det sen, mänskliga faktorn förmodligen...så regskyltarna kom till K-holm och de reagerade inte för det kommer skyltar hela tiden o de läggs på hög, så när min försäljare ringde Transportstyrelsen så sa de att skyltarna var skickade...DÅ klickade de till hos honom att aj fan de är nog i K-holm..

Så jag hade kunnat få bilen nästan 2 v tidigare..men..ibland har saker och ting en mening...
Med tanke på cementsandutsläppet här på Jönåkerspannan 1 maj var det ju tur att inte min fina Fiesta med Hot Magenta pearlmetalliclack stod här..

I helgen blev det ca 50 mil, flexade i fredags så jag slutade 13, åkte till Mc med Seaten, vågade mig inte på att äta i nya bilen...har man aldrig spillt förut så vet jag att jag skulle välta cocacolan o tappa hamburgare..
Så in o skriva på papprena och sen liten genomgång av bilen..SEN iväg, jag satt med ett stort flin i ansiktet hela vägen hem..tog ett varv på stan först...

Åkte till Norrköping på fredagen, Linköping på lördagen och sen runt lite lokalt bara för att åka...
Skjutsade Anton till Minninge på söndan...grusväg..dammigt..så jag var så ordentlig så jag spolade av bilen här hemma sen, en jättefördel med att bo i hus..
Skulle hämta hem Anton men då tog jag Fiaten, men faktiskt så stod han ute på stora vägen, lite omtänksamt om mamma o nya bilen..men jag ville inte åka med nyss spolad bil på grusvägen men det kunde ju inte han veta..

Nu idag har jag huvudvärkdeluxe och nacken och bröstkorgen är inte nådiga...men men det är smällar man får ta...man sitter lite spänt i början och innan man hittar inställnignar på stol o ratt mm..

Ska snart göra mig iordning o åka till jobbet, eftermiddag den här veckan..har varit riktigt softa veckor ett bra tag, har bra schema så förmiddagsveckorna har infallit så jag har jobbat 4 fm, em är ju alltid 4, även där har de varit bra.
Förra veckan tog jag ledigt måndagen o tisdan var ju röd så jag jobbade bara 3 fm..var ledig hela 5 dagar iom att jag hade jobbat em veckan innan och gick ju av torsdagen kl 20..ledig fre, lör, sön, mån och tisdag...det är rätt okej med full betalning!

Nä göra sig iordnig o fräsa iväg med Fiestan...

C yaaa...

liten sammanfattnig av 5 dagar

Kategori: Allmänt

jahapp...5 lediga dagar. inte illa mera såna veckor. jobba 3 dagar förmiddag nu då, kan man stå ut med.
har förvaltat dagarna väl tycker jag, i fredags var vi ner till linköping o köpte lite nyttigt o onyttiga saker, tanken var att vi skulle glida i nya bilen, men de det ville sig inte så inte...regskyltarna har inte kommit, bilen har stått leveransklar i en vecka..trist men inget man kan påverka.

lördagen var vi till stallaholmen på swapmeet, typ mcloppis..efter de åkte vi till strängnäs och våldgästade svägerskan då var svärföräldrarna o svärsmors halvbror med fru där så det var ju kul så vi kunde träffa dom.

söndagen höll vi på ute så himla härligt väder, rensade en rabatt rejält så den ser anständig ut nu.

måndagen tog jag först en promenad med marina o melvin, sen in till stan, anton var till mitt jobb på anställningsintervj han ska gå en elutbildning 3 dagar på EUU sen får han börja jobba minst fram till vecka 36 lr nåt..

for fram på stan och uträttade lite ärenden, köpte bla en pumptermos på claesohlsson, en jättebra fö endast 119 kr, var liksom en hävarm man fäller upp änr den ska vara öppen, brukar va så svårt att pressa ned knappen annars...hade ju presentkort från jobbet där, jättebra julklapp tycker jag, har köpt ett lila djurusb tidigare som jag ska ha musik på till nya bilen..och jag har ändå 131 kr kvar..

var även på en sportaffär som har haft total utförsäljnig hur länge som helst, köpte en träningsjacka typ wct o ett par byxor o en liten rygga, så svårt när man är ute o går o få med sig nåt att dricka, och ryggorna jag har är så stora, vill ha en liten smidig o ha nån flaska lr kaffetermos i bara.

måndagen bara försvann, planen var att röjja o städa inför 1 ma då det skulle komma vänner hit..men om vanligt varför göra nåt i tid liksom...

återkommer med ett eget inlägg om 1 maj, over and out.

c yaaa...