yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

Visst är det afton

Kategori: Allmänt

idag, Alla Helgons Afton lr? I morgon är det Alla Helgons DAG..skit samma..idag ska farsan och jag iallfall ställa upp lyktan, och jag skulle ju i hela veckan ha kollat efter en hängvariant..har några timmar på mig...

Nu har jag absolut inte tid att sitta här längre...

C yaaa....


17.30

Igår hade jag nog för mycket tid över då jag bloggade hur många gånger som helst...idag är det sämre..i det tidigare inlägget försökte jag påskina att att jag inte hade tid o hade sååå mycket att göra...vad har hon gjort då tänker ni..
Just ingenting faktiskt...tvättat lite..packat i tankarna..kom på i natt en jätte lime sak...att Ida sov var det enda som hindrade mig kl 03.00 att rota fram den...
Farsan kom efter jobbet så åkte han och jag upp till kyrkogården o tände lyktan på mammas grav, blev så fint så.
Han var med hem och käkade här, blev ganksa tidigt mat idag för Ida var tvungen att äta hemma, hon ska hem till Tobbe för första gången ikväll och är så nervös att hon inte ens kan andas normalt..och hon vågar absolut inte äta där...hans föräldrar skulle säkert äta upp henne eller vad hon nu tror..

Nu ska jag iväg till Karlsson som öppnar idag, får se om jag hittar mer limegrejer...vem vet..har iaf laddat Ia:s adress i gps:n så jag ska nog hitta i morgon.

Återkommer senare..

C yaaa...


20.00

Tänk att jag missat att jag var i desperat behov  av en motorcykel lift..en sådan köptes på Karlssons, plus en handkräm...storshopping verkligen..

Hittade inget mer limegrönt men jag tror jag har så det räcker nu, Ida kommer bli vansinnig nästa gång hon ska vässa en blyertspenna, jag har slarvat bort min kajalvässare, och den gröna ögonpennan var i starkt behov av att vässas...nöden har ingen lag..

Har ställt mobilen på påminnelse att jag ska köpa svamp på CityGross innan jag åker, annars är det kört, kommer komma ihåg det vid typ Malmköping lr nåt...

Nu borde jag ta bort mitt gamla nagellack o måla nytt fint...men så blir jag så omständig igen..ska ju hämta Ida senare ikväll o då måste jag tanka innan....nylackade naglar, tanka, bensin, antingen spiller jag bensin på naglarna lr så slår jag i så det blir hack i dom...fast iof om jag gör det reltivt snart hinner de faktiskt torka...ska inte hämta henne föränns vid elva lr nåt..är ju några timmar kvar..

Ska leta reda på en väska och packa ner lite saker kanske, lr så gör jag det i morgon, är ju bara ett ombyte kläder till kvällen och lite sminkgrejer o det är verkligen inte mycket det..en handduk, en sovtröja..tandborste, lite roll on..thats it ungefär...

C yaaa...


22.40

Hm..om det helt plötsligt dyker upp ett inlägg om mina nymålade naglar så undrar jag de har varit....självklart så råkade en nagel slinta på förhandsgranska knappen o då när man går tillbaka så är de borta..ibland finns det som utkast när man loggar in nästa gång...

Inte lätt med långa naglar inte...men som jag skrev i inlägget som försvann så kan man undra vad skillnaden är mot för nån timme sen när jag hade de gamla nagellacket...inte fan halkade naglarna omkring som de gör nu o fastnar under tangenterna...vilka problem..

Men kan Sanna Bråding så kan jag..längden är den samma men inte lacket..

har kopierat bilden från hennes Metroblogg, den rekommenderar jag för er som inte redan följer den.

Ja så åker man till Västerås i morgon då, nu börjar det kännas spännande, har inte vågat tänka så mycket på det för man vet fan aldrig vad som händer..men nu är de inte många timmar kvar så då borde man vara på den säkra sidan..men man vet aldrig..

Provade mina kläder förut, så dags när affärerna var stängda, hade den inte passat hade jag väl fått hängt på låset i morronbitti..

Nu ska jag snart klä på mig o styra bilen mot Aspa och hämta Ida, hon har nog överlevt att träffa föräldrarna där.

C yaaa...

Torsdag

Kategori: Allmänt

torsdag...och jag som har så många planer för idag...då borde man väl vara lite på hugget...måste inse fakta att jag inte är ensam i stan idag, förmodligen inte ensam om att vilja lägga om till vinterdäck..tiden går..

Sov ganska länge idag, slog på tv:n sen och hamnade vid Efter 10, ett bra program när det är intressanta gäster, idag var det en mamma som förlorat ett barn vid Diskoteksbranden i Göteborg för 10 år sen. Så gripande berättat. Kommer ihåg den dagen. Jag jobbade på Skavsta Flygrestaurang..på förmiddagen dagen efter branden så var köket i uppror, ägarens döttrar var nämligen där..plus en massa andra av deras vänners barn..

Idag är det kallt, bara nån grad..så idag får jag äntligen använda min nya vinterjacka...hatar att frysa..

Nä sätt fart nu Fru Brandt...

C yaaa...


14.18

Som sagt jag är inte ensam om att vilja lägga på vinterdäcken, åkte ner o tänkte höra om de kunde ta bilen i morgon istället för idag då det skulle passa bättre då vi kunde handla så det finns allt till helgen då jag har bilen...men det var fullbokat...så måndag kl 12 ska vinterdäcken läggas på..hm...får kolla Vgverkets hemsisa om väglaget, ivärsta fall får jag ta E4:an till Södertälje och sen till Eskilstuna därifrån..för 52:an är inte kul att köra....

Ingen promenad än så länge, började regna så smått när vi handlat klart..hm skulle ha kommit igång lite tidigare..får väl ta bilen ner till stan och kolla på kläder, det händer inte ofta kan jag säga..

Idag kan i se fram mot potatismos och ugnsfalukorv som Ida ska tillaga.

C yaaa...


18.40

Alltid när jag gör nåt i tid kan man ge sig den på att det strular...förra gången jag hämtade ut mina värktabletter tänkte jag lite smart, jag tar ut min p-spruta också. För den brukar jag hämta typ dan innan jag ska ta den, brukar tänka ibland det är lite dumt ifall den inte finns inne då..så den här gången tog jag ut den och jag har tid hos barnmorskan den 4 november...på måndag...och hittar inte sprutan här hemma..finns inte..går till apoteket och får ut en lista...jorå där står det att 1 oktober hämtade jag ut den..men jag har ju inte tagit sprutan än så var f-n är den då...
Så när jag kom hem och öppnade medicinskåpet, vad ser jag...precis bakom vitaminburken....depo pro nåt...sprutan..tror nästan skojat med mig..

Har även fixat till klädseln till lördagen..nu är det bara packningen kvar, men det är gjort i ett nafs. Inte för tidigt..kan gå illa..packar i morgon eftermiddag och sen lägger jag i sakerna jag kommer använda på lördagen direkt jag använt dom...så är det klart..

C yaaa...


20.20

Kväller, har betalat räkningarna..nästan i tid den här månaden..farsan har varit här en sväng o hämtat matlåda, får se vad han tycker om Idas tillagning av maten då..

Vädret är riktigt ruggigt, det blåser och är gråkallt...men ingen snö än...men i morgon bitti när man öppnar sina blå är det säkert vitt ute...I Västerås snöar det visst enligt Ia:s rubrik på msn..men väderleksrapporten för lördag ser riktigt bra ut, sol...likadant på söndag kanske inte lika mycket sol men verkar inte vara nån överdriven fara med sommardäck iallafall..

C yaaa...


21.10

Anton kom hem nyss, nu står han i duschen..han har varit iväg till Ragge ikväll och hjälpt han att måla. Han har målat taket...och så han ser ut...armarna vita, ansiktet vitt förutom där han har haft nån mask...vet inte vad Kari gav honom att få bort färgen med..
Får se när han kommer ut hur han ser ut...

C yaaa....

Onsdag

Kategori: Allmänt

onsdag idag, vaknade av att mobilen ringde, min AF kontakt...jag mailade ju henne igår efter att jag fått mailet om en eventuell arbetsträningplats..tänkte vi kunde diskutera det då vi träffas idag, men summa summarum tyckte hon vil skulle träffas 20 i o prata...bara det att hon pratade om allt i telefon redan..jag blir så stressad av henne ibland.

Var ju ut till pappa igår och fixade firmapapprena, bla hade det kommit en lista på saker han har köpt...som inte var speciellt aktuell. från -99..så jag strök det jag visste och pratade med farsan i telefon om skopor o annat jag inte har en aning om han har kvar lr inte...Den stora grejen vi strök var ju en lastmaskin...men så nu i morse ringde farsan o undrade om det stod nåt datum om när man hade sakerna...för han sålde ju maskinen i oktober. Ifall de räknar på räkenskapsår som inte är samma som kalenderår..väldans dumt.. 

Nu ska jag sätta lite fart här så jag kommer iväg utan att behöva stressa ihjäl mig..

C yaaa..


17.45

Gud vad trött jag är, strax efter jag avslutat inlägget ovanför så kom svärisarna, jag deltog inte så mycket i diskussionerna idag, höll på att göra mig iordning för mötet juh...
Gick ner på stan, var lite tidig så jag fick stå och vänta 5 minuter, hatar verkligen att stå rätt upp och ner och bara vänta...känner mig skitlöjlig..Men men..min AF kontakt kom och vi gick in värmen o pratade ihop oss lite...Sen in på Mique och så gick vi till Sandys o tog en kaffe och pratade..så nu på måndag ska jag börja arbetsträna på Mique..skitkul..Tjejen som driver det måste ha varit inne i sjukskrivingssvängen på nåt sätt för hon var sååå bra...ingen press, inte behöva visa att jag kan, lugn o stilla inte mer än 2 timmar åt gången, för hon sa det räcker att börja med..så månoch tisdag ska jag vara där mellan 10 och 12, ledig onsdag, och sen samma tider torsdag och fredag..sen en bit in i andra veckan ska vi kolla av med Af hur de funkar, funkar de kör jag på i 3 veckor o så tar vi/dom ställning till ifall jag ska utöka tiden lr veckorna..det är ju sånt som man inte vet nu förräns jag provat ett taf och märker hur kroppen reagerar..

Fick ju mailsvar från ett annat ställe igår, jag lägger det lite åt sidan och tar den här prövningen på Mique först...för det är en ren arbetsprövning...det där andra stället jag mailat där har jag ju haft en tanke bakom att kommer jag bara i där o visar vad jag går för vill de nog anställa mig...då är det nog dumt att ta det stället först, för hursomhaver så kommer det bli skit tufft..och det låter så löjligt..men det kommer verkligen bli tufft med 2 timmar om dan..

Gick hem efter mötet och så åkte vi lite snabbt till Coop o köpte potatis...5 kg för 10 kronor...löspotatisen kostade 7,90 kilot...så en liten säck blev det..Kari stod för matlagnigen idag...potatis/purjosoppa..

Jag åkte sen till Oxelösund och fikade hemma hos Elisabeth från jobbet, meningen var att Helny skulle vara med men hon var tvungen att jobba extratimmar just idag...typiskt..

Kom hem och åt lite soppa och åt vitlöksbröd till..vilket lyxliv jag har...igår lagade Anton maten..idag Kari..i morgon är det Idas tur...fredag åker jag väl på att göra nåt...men andra sidan slipper jag lördagen..ska ju till Västerås...mat serverad...kan inte bli så mycket bättre..

C yaaa...


19.20

Onsdag är det som sagt var...i morgon måste jag fixa nåt att ha på mig till lördag..har en att göra lista..tex kolla efter en lykta till mammas grav, vi har ju en liten som står på sockeln. Men nu har jag fått för mig att vi ska ha en till en sån där hängade..alltså på en pinne o lyktan hänger, tror det blir fint o ha den på motsatt sida mot lilla lyktan..
Hade ju tänkt tagit en sväng efter mötet men det drog ju ut på tiden, bla för att min Af kontakt strulade till det med sin beställda varma smörgås som hon sen inte kunde äta o satt och drällde med, så till slut hämtade Mique tjejen servietter o bara garvade åt henne...sen började Af prata om äldrevården om hur hon skulle vilja att skattemedlen används...förstår ni då lite hur hon är...

C yaaa...


21.00

Så har jag suttit i telefon och varit på promenad på distans...lämnar inte ut detaljer om samtalet men mitt hjärta värker för den jag pratade med, tyvärr kan jag inte hjälpa på nåt sätt mer än att lyssna...

Kallt är det , minusgrader precis...ska sätta på, sätta på, ska höra om däckfirman som har däcken på hotell om dom har tid att lägga om till vinterdäcken...i morgon ska det eventuellt bli snö...men det är inte därför jag vill sätta på vinterdäcken utan för den stundande resan till Västerås...väg 52 lr vad den heter är inte rolig höst och vinter...många skuggiga platser o sänkor med sjöar bredvid..som gjort för halka..

C yaaa...


22.30

Har läst i Nancys blogg att det härjar magsjuka i hennes familj, så långt hade jag inte ens tänkt att man kan bli sjuk o eventuellt inte kunna åka, så nu helt plötsligt började jag känna ett lätt illaående...för det kan väl inte bero på de 5 muggarna kaffe jag drack under mitt kombinerade telefon/promenadsamtal...lr det halva kilot godis jag tryckt i mig..kan det väl inte vara...lr att jag druckit extremt mycket kaffe idag, började som vanligt i morse...sen på dan på mötet, sen hos Elisabeth, och sen hemma efter maten...sen de 5 baljorna ikväll...

C yaaa...