yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

nytänk

Kategori: Allmänt

vad enkelspårig man är i sitt tänk, min fot har ju tagit fokus halva det här året och nu i december började jag jobba halvtid, på nåt sätt då så tänkte jag att ja men då är jag ju bra,, bara för att sjukskrivningen är slut så betyder ju inte det att man per automatik är bra.
jag har haft så iniåthelvetet ont i foten nu i december, men såklart det måste kännas  förmodligen därav jag hade en halvtidssjukskrivning...
 
nu i januari ska jag gå upp till min heltid som då är 75% skiftgång..jag är ledig fram till den 7 jnauari och då kommer jag ju märka hur foten mår när jag inte jobbar.
 
kan inte sätta fingret på vad det är som gör att det gör så ont i foten, om det är skorna, golvet, att jag går jag vet faktiskt inte...förmodligen en kombination av allt...
 
men när jag börjar sen i januari ska jag inte låta det gå för länge innan jag kontaktar ortopeden för det måste finnas nåt jag kan få till foten..trampdynan under stortån är så öm så jag vill inte belasta den, så då går jag snett på utsidan av foten och det i sin tur gör att jag fått ont i knä och höft..
 
läger foten åt sidan och fokuserar på jul och ledighet...
 
 
C yaaa...
 

jobbtjat

Kategori: Allmänt

ett jävla tjat om att det är sista veckan att jobba, har ju jobbat 50% i december vilket för mig inneburit 3 timmar om dagen, har gått så där. har gått relativt bra på jobbet, värre hemma sen.
har haft jätteont vissa dagar och inte kunnat göra nåt alls mer än sitta med foten i högläge och bara ta det lugnt, stressande...
 
nu ska jag gå upp till min heltid som är 75% och är 6 timmar om dan, men det blir 7 januari, återstår att se hur det går, jag förmodar att det kommer kännas som första tiden med 3 timmar, dels pågrundav utökad arbetstid och att jag kommer vara ledig rätt länge..
 
men det är bara att bita ihopa o gå på..får ge det några veckor och sen kolla av hur de känns och vilket håll det går åt då..
 
 
c yaaa...
 
 

om en vecka

Kategori: Allmänt

en vecka till julafton idag då, har ingen som helst julfeeling..har fått upp ett rött draperi i hallen, ser ut som skit men...gör väl nån nytta.
ska byta ut det mot ett snyggare och tjockare efter jul, det här var en nödlösning, hittade rött velourtyg på jyks för 50 kr, 1,5mx3m
 
i morgon ska jag lägga på röda mattor i hallen o tejpa upp tomtar på glaset på dörren, nån tomte kanske kan få flytta in..har skitdåligt med julsaker..
iår känns det inte så kul o fixa hemma inför julen då det inte är nån hemme förutom kari o jag..båda barnen utflyttade och julafton firas hos svärföräldrarna..
 
c yaaa...