yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

Eftersom vi

Kategori: Allmänt

inte satt på Pizzerian när det sköts så var det väl lugnt eller? Sonen kom ju som sagt hem o sa det var avspärrat på stan, han var ute och åkte bil med R. Så sa vi ju på skoj, ta inte upp nån liftare med pistol...Nej...när Anton kom hem..var han något uppskärrad..snacka om att vara på fel plats vid fel tillfälle...då körde de runt med 2 bilar, ena bilen läckte kylarvatten så de svände av "raggarrundan" o skulle fylla på vatten i kylaren...DÅ...slits förardörren upp och en neger säger: Ah grabbar det är så här..polisen är efter mig så vi så  jag står o pratar med er o ni låtsas känna mig! Nästa sekund kommer det 2 polisbilar med blåljus o några civilare...pang på negern o handbojor på....Anton blev så jävla skitnödig...så när han klev ut ur bilen skulle han fixa till strumporna...poliserna var väl lite överspända iom det som hänt så de skrek bara ..inga häftiga rörelser o händerna mot rutan...nåns mobil ringde..samma sak..inga häftiga rörelser..men det konstiga var att de kollade bara R:s körkort..inte vilka de andra i bilen var...så fick de sitta i en halvtimma..med händerna synliga mot rutan...
Det är fortfarnade 2 stycken som inte är fasttagan ännu så man får väl se hur det gripnadet går till då..

Gårdagen var jag heldäckad, gjorde ingenting..kollade på tv..hjälpte till lite med maten..rödvinssåsen gjorde jag..men gratängen o köttet fixade Kari..synd att man inte har nån smak.men jag vet att det brukar vara gott..Kari skjutsade Ida o var o köpte potatis..han o Anton..så när de kört av från motorvägen och kommit på bron över den, sa Anton: Inte var det så mkt kö när vi åkte där nyss? Då hade en bil med släpkärra blåst av..lr släpkärran hade blåst runt bilen..så det var stopp...det var väl konstigt att dom hann förbi så de inte blev ståendes i höjd med där vi bor på motorvägen o inte kommer hem..

Söndag idag...vi ska äta stekt falukorv och pepparrotssås..gud så gott..hårt stekt falukorv...o rivna morötter..måste göra senapsås nån dag oxå...
Veckan som kommer. Inget speciellt , hoppas på att förkylningen släpper så jag kan vara social. Måste ringa MEdHälsan är sjukskriven till 27.
Nä kaffe..

C yaa..

En sista

Kategori: Allmäntrapportering..jag HAR packat..om än inte allt så nästan, bara det jag ska använda i morognbitti kvar, och det är ingen panik för planet lyfter kl 16..skönt..ett par resor har vi haft tidiga avgångar..så jobbigt att sova nån timma o gå upp kl 02 tex..dessvärre flyger vi hem kl 08 lokal tid..så den morgonen blir lite tidigt..men inte så hiskeligt ändå..fördelen är ju då att vi är hemma kl 15...för det är vändande plan liksom..


Idag har jag stuckit mig med en kniv i tumvecket, skurit mig i lillfingret o nyss skållade jag långfingret när jag hällde upp thévatten...så 10 minuter hade jag handen under vattenkran...precis ovanför nagelbandet o upptill första leden likosm...kommer nog inte kännas alls när jag badar i saltvatten o solar eller? Nä så farligt är det inte..men när man vet att man ska bort blir man ju lite försiktig o då brukar det klanta till sig istället...heter ju Brandt så..


Värdet är ju värsta perfekta åkabortvädret..fast det tycker inte min flygrädda make, han tror att det blir strul med snö o blåst..men upp kommer vi nog..o ner ska det inte vara problem med snön iaf..


Nu ska jag bara måla naglarna lite..var ut till jobbet o solade, skjutsade ut Anton till Arnö så när jag ändå var i krokarna o hade en polett i fickan så...och av en händelse hade jag passerkortet oxå i fickan, brukar man väl ha när mna varit sjukskriven i snart 3 år? Bäddat rent i sängarna har vi gjort, växlat lite pengar..ska växla resten i morgon, brukar ju göra uttag på plats o bara ha startpengar med oss..MEN nu skimmas det för fulla muggar i Puerto Rico sa killen på Forex ute på Skavsta, visserligen brukar de säga att man ska vara försiktig med att använda kortet men den här gången varnade han specifikt för Puerto Rico så då är det nog bäst att lyssna för annars står VI nog där utan pengar..så då kan vi lika gärna ha kontanter o ha de inlåsta i safteyboxen. Cash is King..


Ja vad mer kan jag förtälja er så här kvällen innan..jo förmodligen kommer jag vara inloggad i morogn bitti för jag kommer säkert vakna idiottidigt..men förhoppningsvis slipper ni mig en HEL vecka...tänk en hel vecka utan mitt svammel...måste vara skönt, kan bli bra trött på mig själv så jag förstår..men jag kommer ha Er i tankarna, vissa av Er mer av olika orsaker som bara Ni själva vet...men jag tar med mig mina vänner i hjärtat fast jag inte fysiskt är här..


En klunka Kan Jang o sen nagellack..             

Varför

Kategori: Allmänt

kan jag aldrig göra nåt i tid, nu lurar paniken bakom örat igen, har inte packat...är ju inte förräns lördag vi ska åka...som om jag behöver bikinin o linnen nu då..de kan ju lika gärna ligga i resväskan som i byrån, om de nu ligger i byrån, det har jag ju inte kollat..har iallafall lagt fram pappret från försäkringsbolaget som man ska ha med sig...SÅNT tänker jag på..skadad man är då!

Detta jullov har varit många sömnlösa nätter för mig. Ska egentligen inte gnälla men jag gör det ändå..ungarna vänder på dygnet, Anton sitter uppe till 3-4 vid datorn ibland längre och vårat sovrum är väggigägg med hans rum. Dörrarna går inte att stänga så det måste fixas när vi kommer hem. Är sladdar som går kors och tvärs genom lägneheten som gör att dörrarna inte går igen, MEN Kari har sagt i över ett halvår att han ska ta ett stämjärn o hugga lite i trösklar så vilken dag som helst....gör jag det..
Sömnlösa nätter har det väl inte varit direkt, men just vid 3-4 brukar ju jag vakna o nu när jag gör det så hör jag Anton iblnad och då är det lögn i helvete att somna om. Kan ju säga så här att jag är glad att vi inte är hemma första skolveckan för jag vet hur griniga o trötta de kommer vara...men det är självförvållat...och Ida har gnällt som attan att hon aldrig får sova ut...så henne har jag inte sagt nåt till alls, hon har fått gå o lägga sig när hon tyckt o jag har inte väckt henne på förmiddagen...så det vill jag inte höra att hon inte fått vila på lovet...

Måste ut o åka bil, inatt har det vräkt ner snö, lr kanske inte är så mycket men det har blåst...ska ut till farsan o fixa firmapapper o förbereda grejer som han ska posta när vi är borta. Ringde farsan förut han hade blivit inringd vid 4 i morse, så nu är det snöröjning på SSAB i Oxelösund några dygn...

Mera kaffe...föresten förkylningen håller sig skaplig..ska klunka mer KanJang så reder det sig nog..

Cyaaa.

18.10

Så har ännu en dag gått utan att Brandt gjort nåt nyttigt..iof fixat farsans firmapapper. Vägen dit var rolig..sista 6 km körde jag vänstertrafik o hoppades att inte få möte..övervägde ett tag o invänta traktorn som stod o ändrade vinkeln på plogen, men sen tänkte jag det blir nog fan svinhlat o åka direkt efter när han plogat..så jag körde i det fältet han plogat som sagt o hoppades att den jag ev möter inte kör så fort...mötte ingen...och när papprena var klara hade han brummat förbi med traktorn o plogat åt andra hållet..

Naturigtvis har vi INTE fått biljetterna ännu, inget stressmoment det heller, så idag var vi ner till Resebyrån så de fick maila blijetterna o de skrev ut dom, känns lite bätte nu..var iväg med lite tidnigar o så till tippen..så i morgon är det en enorm tvätthög som ska tas omhand och packas...och hoppas jag vet vad jag ska ha med mig..

Nä orkar inte skriva mer, fingrarna är inte mina bästa vänner i kylan, blir stel o fumlig..ska halsa lite KANJANG istället..


C yaa..