yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

trappräckesmålning

Kategori: Allmänt

måste delge er...jag har varit så duktig..men hade jag vetat iförväg hur lååång tid de skulle ta skulle jag inte gett mig på det nu...har ju som ni vet annat för mig!
räcket var nog grundat med nån rostskyddsfärg o sen målat kanske en gång, men det såg inte snyggt ut..
så jag köpte hammarlack och pensel o skred till verket..hade en tidning under just där jag målade för tillfället...för det var mer en känsla att NÄR jag spiller inte OM...men jag spillde inte en droppe...gick skitbra..ett tag..

dag 2 gick de lite knas...hade ställt penseln i en halvölburk med thinner..på trappen..det blåser..den välter...svart vätska rinner ut ur burken..så nu är det 2 mörka fläckar på trappan i storlek med LP skiva..bleknar väl med tiden..men så jävla typiskt..

nu idag dag 3 typ har jag 30-4 cm kvar på en räcket bara...påbörjade och avslutade...med ett gäng svarta färgdroppar på andra sidan av trappen...plus lite till med fläckar, fär änr jag började måla så på nåt obegripligt sätt fanns det thinner kvar i penseln liksom....man kanske ska ha en trasa o trycka ut thinnert med innan man stoppar ner penslen i burken?

nu kan de ju eventuellt bli så att det tar väääldigt lång tid innan de sista centrimetrarna blir målade...


c yaaa...

studentplanering VS moi

Kategori: Allmänt

ja, blir ni förvånade över att jag håller på att få psykbryt över studenten...det enda som är fixat är 2 skyltar...ja för de räcker inte med en student inte, nej då här kör vi två stycken, fast det är årgång 90 och 92 på dom...

men resten...hade en plan..om de tär nåt jag är bra på så är det faktiskt att planera...men sen skiter det sig...jag kan för mitt liv inte fullfölja en plan...
så nu ser resten av veckna ut så här..
tisdag jobba...borde jobba över 2 timmar då det strulat till sig med min flextid så jag ligger 2 timmar minus, men eftersom allt annat strular med min lön så kan jag ge mig fan på till nästa att om nåt stämmer så är det att flexen blir dragen...men de får räcka med 6 timmar..
sen har jag semester...

tisdagseftermiddagen tänkte jag fara runt i närområdet nyköping, införskaffa diverse förbrukningsvaror...som jag efter bloggandet ska skriva upp lista över inköp...
onsdag tänkte jag byta gardiner o städa allmänt inne i huset...kolla över så jag har alla fat o porslin som behövs, koka potatis till potatissalladen..
göra inköpslista på livsmedel..

torsdag fortsätter i samma anda antagligen..sen ska vi till strängnäs på kusins studentfirande, det är inte förräns kl 17 så jag hinner en del på dan där...men de kan ju bli rätt sent innan man är hemma..men vi får vara lite oartiga o inte vara kvar sist iaf...
sen dagen Student då....förmodligen ska ida sova i stan då hon ska sminkas o fixas innan kl 07.00 då det är champagnefrukost, sen till skolan och kl 10 är det fotografering, betygsutdelning mm..
klockan 14.10 kommer studenterna ut...då är vi föräldrar på olika ställen då anton o ida inte går på samma skola såklart..

kortegen går 15.30 tror jag...så vid 17.30 tidigast kan man förvänta att de kan få komma nån hit, vi får åka hem lite tidigare så allt är klart då.
sen då är det väl fest natten lång antar jag..studenterna blir väl kvar här hemma till 8 snåret lr nåt kan jag tänka, längre än så har de väl inte ro att vara hemma..

lördagen kommer väl bara passera i ett töcken, söndagen ska anton på bal..men sen är allt över med allt som varit med student o fester...är mer än trött på det kan jag ärligt säga.

ida är ledig en vecka sen går hon på ett semestervikariat på demensboendet här bakom oss, anton har lite på gång, i morron ska han ringa ett boende för autistiska, en kompis mamma som han okcås haft som lärare jobbar där o hade tyckt att han skulle söka, för de behöver killar då dessa boende ibland inte accepterar tjejer..sen hörde ju ssab av sig 2 gånger innan han slutat så man får väl hopppas intresset finns kvar, han har en krok ute på en mindre firma som säljer o servar gräsklippare som även det var en kompis pappa som tipsade ägaren om att anton tar studenten..

men som sagt...innan det är fredag får vi hoppas jag inte får psykbryt...

c yaaa...