yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

Lördag 28 Juni Mc Utställning

Kategori: Allmänt

har vi varit på hela dagen..jättetrevligt..en grov uppskattning är 4000 personer, ska bli spännade och höra när de räknat ihop insläppen. Träffade mycket folk som man blev ståendes och pratade med..väldans kul..en del personer träffar man ju bara i såna sammanhang. Höll ihop med Ola&Sara nästan hela tiden..blev en riktigt bra dag det här..


Ett litet urval av det som fanns att se..har inte orkat ordna korten o namnge dom så de blev lite hipp som happ...
Men här finns proffsig information.. http://www.ironhorsemcshow.com

Sonen är fortfarande dålig, trött och orkeslös..men de säger att han får vänta tills peniciilinkuren är avslutad o se hur han mår då..undrar just om det blir nåt mer sommarjobbande för honom? Är nästa vecka kvar..så jävla typiskt om det inte går..inte får han sjukanmäla sig heller...jo det har han ju gjort men han får ingen sjuklön...så det blir inte många kronor för honom...men men man kan inte rå för att man åker på Borelia precis...hälsan före allt..

Ida är i Finland, det fanns en dator i huset..blev något förvånad när hon loggade in på msn förut..men det är ju bra då kan hon hålla sig lite uppdaterad med de här hemma.

Här har vi ätit Tacco ikväll, smakade gott..känner mig helt slut i kroppen efter att ha varit ute hela dan i hamnen..man tänker inte på att solen tar även där och idag har det blåst en del o de är ju lömskt då märker man inte heller att solen tar..Nu ska jag nog sätta på lite kaffe o kolla på tv..

C yaa...

KOMMENTARER:

  • Nancy säger:
    2008-06-29 | 18:08:26

    Ohh, vilka läckra hojar.

    Det är verkligen typiskt att han blir dålig nu då han kan tjäna lite pengar, men vad gör man,,,,bara ta läget som det är och hoppas att han blir frisk. kram

Kommentera inlägget här: