yeahdelila

Om Allt Och Inget C yaaa....

Sen blogg

Kategori: Allmänt

idag...men jag var övertygad om att jag skrev nåt i morse..men uppenbarligen inte..gårdagen gick hur bra som helst..blev tatuerad..Brandt står det snyggt och prydligt på överarmen ifall jag skulle tappa bort mig vet jag iaf vad jag heter...

Finns några mer bilder i galleriet..bokade en ny tid..var ju så länge sen jag tatuerade mig..men nu är det 6 stycken till antalet...28 april 2009...snacka om att han är bokad..kul..

Dagen för övrigt..den har bara flygit iväg utan att jag fått nåt vettigt gjort..låg och drog mig ganska länge på förmiddagen..gick upp och hann lagom få på mig kläder när svärisarna kom..lagom till elva kaffet..
Tog en promenad efter det, kom hem och åkte och handlade, hem med varorna och till Hemköp för att hämta det nya överkastet..tänkte mig för faktiskt när vi var på stan, hämtade inte ut det då..förstod ju att det var ganska stort o tungt..och det var bra tänkt det.hämtade upp Ida efter det..sen hem och lagade mat..och DÅ...strömavbrott...men så jävla typiskt då..potatisen var inte helt klar men den blev kokt på eftervärmen..hade däremot bönor låg i grädde med en buljongtärning med vitlök och persilja som skulle värmas....då fanns det ingen värme kvar alls på plattorna...Men vi fick mat i magarna iallafall..

Anton och Kari tog bilen och åkte ut till Brandholmen så Anton fick börja köra..sen körde de runt lite överallt. Ida och jag gick ner på stan o tittade lite i affärerna den kvarten de var öppna..sen satte vi oss på Coffehouse och drack kaffe..mysigt..

Mötte fastighetsskötaren på gården när vi gick ut, då var det nån säkring som gått i källaren..han skulle komma upp till våran lägenhet nån dag och kolla våran el, ibladn smäller ju glödlamporna..nu i helgen gick kökslampan sönder..Kari sa att det smällde och det ramlade ner gnistror på bordet...så ska de ju inte vara..

Nej nu ska jag kolla på 4:an nån ny serie med Persbrandt..

C yaa..

KOMMENTARER:

  • Nancy66 säger:
    2008-09-24 | 21:14:33
    Bloggadress: http://nancy1966.blogg.se/

    Jättehäftig, ja nu lär du då inte glömma det, kanske telnr. skulle stått med,,,smile

  • Åsa "Barbamamma" säger:
    2008-09-25 | 06:44:22

    Guh, vad coolt! Jag älskar dom där Brandt-skorporna!! he,he Önskar dig en bra dag!! Kram Åsa

Kommentera inlägget här: